aston villa arsenal 13/12

Speltips, Aston Villa – Arsenal 13/12: Dubbla spel från Villa Park

Arsenal och en viss fransman på topp sprudlar av självförtroende just nu och när Londonlaget besöker tabelljumbon Aston Villa på Villa Park lockar målskyttespelet till fina 2,10x.Botten mot toppen. Ena parten mer fastkedjade i sitt skikt av tabellen, än den andra svävande i sitt. Mardrömsfacit med sex pinnar på femton matcher sätter förstås Aston Villa på jumboplatsen och om det inte vänder illa kvickt kan hoppet om fortsatt kontrakt i förstadivisionen vara släckt inom en hyfsad framtid. Redan nu har man sju pinnar upp för att få huvudet över vattenytan…

Nöjdare över vad som levererats kan Arsenal vara; man är trea med två pinnar upp till Manchester City, som dock har en match mer spelad, och Leicester. För tillfället en av de absolut hetaste kandidaterna till titeln – välförtjänt till hur bra man visats vara under perioder.

Spelen betalar 1,76 och 2,10x

Faktum är att Aston Villa inte vunnit sedan premiären – på fjorton matcher, varav elva förlorats. 1-1 löstes förvisso borta mot Southampton senast och det var ett stort kliv framåt, men att påminnas är att ”The Saints” är nere i en rejäl formdipp för tillfället och att den inkasserade pinnen var allt annat än förtjänad.

Inte så att formkurvan tenderar att vända drastiskt, med andra ord. Nu möter man ett Arsenal i kalasform och med stort självförtroende; tre vinster och ett kryss har man på de senaste matcherna. Onsdagens CL-batalj borta mot Olympiakos vann man med 3-0, vilket innebär att slutspelet väntar härnäst.

Och stor matchhjälte då – det blev fransmannen Oliver Giroud. Han smällde in alla tre målen, har dessutom ett superfacit i serien och målat i åtta av de 12 senast spelade matcherna i Arsenaltröjan. Han kommer utan tvekan få ett redan virrigt Villaförsvar att darra rejält…

I sann Arsenalanda är skadelistan välfylld, men man har ändå kunnat prestera och när stjärnan Alexis Sánchez är borta – vem ska då sätta dit bollarna, om inte Giroud? Villa har dessutom två defensiva avbräck i Micah Richards och Jordan Amavi.

Ska råda klasskillnad här. Arsenal -0,75 mål (asian handicap) – halv vinst vid uddamålsvinst – och Oliver Giroud målskytt ”anytime” spelas till 1,76 respektive 2,10x. Känns som två bra väl såhär på förhand…

Unikt gratisspel från Betsson

Våra läsare får en unik bonus från Betsson. Förutom den vanliga bonusen på 1 000 kr får våra läsare även ett gratisspel värt 200 kr!
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Arsenal -0,75 mål (asian handicap)
Oliver Giroud målskytt ”anytime”
Odds: 1,76 / 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: 10Bet (1 000 kr bonus)
William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 14:30, söndag 13/12
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Testa Viaplay idag, öppna konto här

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Aston Villa 6,50
Oavgjort 4,20
Arsenal 1,61
Över 2,5 mål 1,87
Under 2,5 mål 1,98

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 15%
X: 24%
2: 62%
Över 2,5 mål: 53%
Under 2,5 mål: 51%

 


Bonuskoden ger 1 000 kr bonus


Betrally finns helt på svenska och via länken här nedanför och med bonuskoden VRALLY får nya kunder 1 000 kr bonus.

Hämta din bonus här!

Jämför casinon