Brighton Sheffield Wednesday 16 maj 2016

Speltips, Brighton – Wolverhampton 1/1: Reaktioner att vänta?

Det nya Championshipåret kickstartar på Falmer Stadium och de som ryker ihop är Brighton och Wolverhampton, vilkas formkurvor pekar åt olika håll – men vi tror att det kan bli på tal om en reaktion.


Under en bra tid var de på toppen av kullen, nu har Brighton fallit in i en rejäl formdipp och totalt tappat momentum; tre kryss och två förluster – de sistnämnda är de enda under hela spelåret – och fallit ner till fjärdeplatsen. Kan de hitta tillbaka nu efter nyår?

Wolverhamptons formkurva, den pekar alltså uppåt. Två förluster i mitten av december följdes upp av två vinster i slutet av månaden – hemma mot Reading och borta mot Charlton. Inte de tuffaste matcherna, men ändå av stor betydelse att få hitta tillbaka på vinnarspåret. Moralhöjande!

Förlorar inte tre i följd på hemmaplan

Visst, formkurvorna pekar rakt åt olika håll – ändå har undertecknad känsla för att en reaktion kan lura runt hörnet. Hur vi än vrider och vänder på det har oddssättarna lagt något för stor vikt vid de senaste resultaten.

”Wolves” vinster har kommit mot klart mer beskedligt motstånd än Brighton borta och man är, som bekant, väldigt ojämna i sina prestationer, från vecka till vecka. Ett av de mest svårbedömda lagen i serien.

Innan Brightons två senaste förluster, båda på hemmaplan mot toppkonkurrenter, hade man åtta vinster och två oavgjorda i hemmaraden. Brutal styrka har man visat upp på Falmer Stadium och att man skulle åka på en tredje raka förlust där, det känns inte överdrivet sannolikt.

Värdens ”Wolves”-lån, Rajiv van La Parra, kommer inte kunna medverka, men då ska vi också påminnas om att han bara gjort fyra starter för klubben, eller 430 minuter.

Brighton -0,25 mål (asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid kryss – är ett helt okej spel till 1,92x och spelas med en mindre insats.

Unikt gratisspel från Betsson

Våra läsare får en unik bonus från Betsson. Förutom den vanliga bonusen på 1 000 kr får våra läsare även ett gratisspel värt 200 kr!
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Brighton -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, fredag 1/1
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  Testa Viaplay idag, öppna konto här

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Brighton 2,20
Oavgjort 3,40
Wolverhampton 3,60
Över 2,5 mål 2,25
Under 2,5 mål 1,72

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 45%
X: 29%
2: 28%
Över 2,5 mål: 44%
Under 2,5 mål: 58%

 


1 000 kr bonusspel!


Grymt erbjudande från Expekt, nya kunder får ett bonusspel värt 1 000 kr.

Hämta ditt bonusspel här!

Jämför casinon