caen rennes 11/12

Speltips, Rennes – Paris Saint-Germain 30/10: Målspelar till 2,20

Rennes ska försöka ställa till det för Paris Saint-Germain hemma på Roazhon Park – något vi tror att de ska ha en okej chans till.Sjuan mot ettan. Helt väntade situationer de är i, Rennes och PSG.

Zlatan Ibrahimovics Paris Saint-Germain håller en helt unik nivå i den franska klubbfotbollen; opetbara från tronen. Miljardprojektet har slagit ut i att man vunnit serien tre år i följd och kommer toppa den även detta spelår.

9-2-0 har man i resultatraden och redan nu skiljer sju pinnar ner till den oväntade tvåan Angers – ett avstånd som med all sannolikhet kommer bli allt större med tiden.

Rennes, ja. Klassiskt mittenmaterial, även om man har potential att landa på den övre tabellhalvan – precis som i fjol – och eventuellt utmana om Europabiljetterna. Kvalitetsskillnaden mellan lagen i mittenskiktet av Ligue 1 är inte överdrivet stort. 17 pinnar på 11 matcher är facit, vilket alltså räckt till sjundeplatsen.

Målat i 13 raka

Gillar Rennes målmöjligheter här, trots att det är stor kvalitetsskillnad. Tror en öppen och underhållande matchbild kan vara att vänta.

Det är inte så att Rennes sprudlar offensivt, men det faktum att man ännu inte blivit nollade i en enda match imponerar – alla 11 seriematcher eller 13 i rad överhuvudtaget. Blivit som en säkerhet i spelarna, att man är svåra att hålla borta från målprotokollet.

PSG är långtifrån omöjliga att få hål på; i fem av de sju senaste seriematcherna har mål släppts in medan man själva också hamnat i protokollet. Blir ofta så att man blir sårade när positionerna pushas upp så enormt som man brukar vilja ha dem.

Nu står backlinjen klart svagare än den brukar i David Luiz frånvaro. Stabilitetsskillnaden enorm.

Förra årets identiska möte slutade 1-1 och det har blivit mål åt båda hållen i tre av de fyra senaste…

BLGM – ja synar vi till 2,20x hos Redbet. Spelbart tio punkter neråt.

1/2-2/3?

60 free spins utan insättning

Hos SverigeKronan får man 60 free spins helt utan krav på insättning. Vid en insättning får man ytterligare 100 spins och 5 000 kr bonus!
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 2,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (2 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, fredag 30/10
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Rennes 8,50
Oavgjort 4,35
PSG 1,53
Över 2,5 mål 2,00
Under 2,5 mål 1,90

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 12%
X: 23%
2: 65%
Över 2,5 mål: 50%
Under 2,5 mål: 53%

 


Dubblad bonus


Betway har dubblat sin bonus - just nu 1 000 kr!

Hämta din bonus här.

Jämför casinon