Speltips, Atlético Mineiro – Grêmio 14/8: Målsnålt toppmöte?

Toppen kan antingen dras isär eller tajtas till i brasilianska Serie A när Atlético Mineiro ryker ihop med Grêmio under natten mot fredagen. Målsnålt att vänta, månne?


Ettan mot trean. Atlético Mineiro stormar mot ett historiskt spelår och ser ut att kunna plocka sin första serietitel sedan 1971. Under perioden mellan då och nu har det istället blivit fyra andraplatser, den senaste 2012, så det vore på tiden att pokalen får höjas.

Det är en imponerande trupp som snickrats ihop och man levererar både defensivt och offensivt. Klart flest mål – 32 stycken – har gjorts i serien och näst minst – 14 – släppts in.

Grêmio hittas alltså på tredjeplatsen och flåsar Atlético i nacken. Sex pinnar skiljer lagen åt och skulle det bli en bortavinst här skulle innebära att de kopplar kontakt på allvar, men hur mycket talar egentligen för det? Laget har nämligen åkt på tre raka 0-1-förluster på resande fot i serien.

Toppen har man tillhört de senaste åren, dock utan att nå några större framgångar. Förre året blev det en sjundeplats, vilket var en stor besvikelse, och känslan är att man detta spelår ska ha en större möjlighet att nå en bra plats.

Tre raka 0-1-bortaförluster

Toppstrid klingar ju ofta med målrikt, men här är känslan motsatsen. Grêmio är, om man jämför med på hemmaplan, usla på resande fot med den bleka resultatraden 2-1-5. Ett stort problem har varit det offensiva spelet, vilket också de tre senaste 0-1-bortaförlusterna tyder på.

Att se Grêmio på hemma- kontra bortaplan är som natt och dag. Inte bara så att man löser klart bättre resultat hemma – underhållningsmässigt är skillnaden enorm. Här är jag säker på att de är inne på att försöka bevaka det oavgjorda resultatet och bäst chans för det har man om man faller ner i positionerna och har som främsta fokus att hålla nollan intakt.

Trots stort bollinnehav lyckades inte Atlético få till det borta mot bottengänget Goiás senast. 0-0 slutade matchen och man var häpnadsväckande uddlösa. Kanske kan orsaken vara Lucas Prattos frånvaro? Matchen dessförinnan stänkte anfallaren in ett hattrick, nu senast var han alltså borta och det mesta tyder på att han får stå över även denna match.

Det här blir allt vad man inte vill se från ett toppmöte – tillknäppt, chans- och målfattigt. Att båda lagen INTE gör mål finns till 1,90x hos Mybet som sticker ut rejält här – och vi hoppar på den. Inget annat bolag är uppe över 1,80x och ett oddsdropp kan vara att vänta.

Ny bonus hos populära Thrills

Populära Thrills har släppt en ny casinobonus på hela 15 000 kr + 20 super spins värda 10 kr styck på Starburst.
Hämta din bonus här!

Speltips:

Speltips: BLGM – nej
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 02:00, natten mot fredag 14/8
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

Rösta: Vem tror ni på?

[dil_mini dil = 82484]

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Atletico Mineiro 1,80
Oavgjort 3,50
Gremio 4,75
Över 2,5 mål 2,16
Under 2,5 mål 1,69

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 56%
X: 29%
2: 21%
Över 2,5 mål: 46%
Under 2,5 mål: 59%

 


Testa hårdsatsande Betway


Nya kunder som testar Betway får 1 000 kr bonus.

Hämta din bonus här.

Send this to a friend