Speltips, Djurgården – Frölunda 14/11: Andra raka segern?

Djurgården och Frölunda möter varandra för andra gången på två dagar. Blir det andra raka segern för serieledarna?


Djurgården tar sig an Frölunda för andra gången på två dagar och vi kan inte tänka oss någonting annat än att stockholmarna helst hade velat ha ett annat motstånd idag. Fredagens möte mellan lagen, det som spelades i Scandinavium i Göteborg, slutade med en komfortabel 3-0-seger för hemmalaget. I den matchen satt dessutom vårt speltips till fina 1,85 gånger pengarna.

Frölunda var rakt igenom bättre och hade god kontroll på händelserna, precis som så många gånger förr den här säsongen. Djurgården hade väldigt svårt att skapa chanser och frågan är om det blir så mycket bättre bara för att de råkar spela på hemmaplan?

Förutsättningarna är hur som helst identiska för lagen, som båda behöver ta sig från Göteborg till Stockholm inför matchen. Samma restid, samma vilotid och samma förutsättningar i övrigt. Med det i åtanke får Frölunda gälla som solklara favoriter i matchen.

Spelbolagen faktiskt generösa

Trots att serieledande Frölunda alltså vann ganska enkelt under fredagskvällen har flera spelbolag tämligen högt odds på en bortaseger i den här matchen. Det känns lite märkligt, men är ingenting vi protesterar mot.

Precis som vi redogjorde för i gårdagens speltips kom uppehållet lägligt för Frölunda, som då kunde samla gruppen och fokusera på ett par detaljer i spelet. Efter att ha vässat dessa på träning ser det nu väldigt bra ut för laget, som nu har 9-0 på två matcher. Vår känsla är att de mycket väl kan köra över Djurgården en andra gång av bara farten.

Djurgården har nu två segrar på sina tio senaste matcher och det är uppenbart att det finns saker som inte riktigt fungerar i laget. Att de helt magiskt skulle få dessa bitar på plats med så kort varsel känns osannolikt. De får det helt enkelt tufft igen.

Ja, vi gör ingen hemlighet av att vi håller gästande Frölunda som stora favoriter igen. Det finns egentligen inga större hinder, mer än möjligen motivationen. Den borde inte vara något problem och därför är 2,05 på den raka bortasegern (ordinarie tid) hos bet365 väldigt högt. Vi synar med ett leende på läpparna.

Unik bonus från Betsafe för våra läsare

Betsafe ger vanliga kunder 1 000 kronor bonus men våra läsare får hela 1 500 kr bonus!
Hämta din bonus här!

Speltips:

Speltips:  Frölunda vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  18:30, lördag 14/11
TV:   (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Djurgården  3,25
Oavgjort  4,50
Frölunda  2,05
Över 4,5 mål  1,68
Under 4,5 mål  2,25

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 31%
X: 22%
2: 49%
Över 4,5 mål: 60%
Under 4,5 mål: 44%

 


60 free spins utan insättning!


SverigeKronan ger nya kunder 60 free spins helt utan krav på insättning. Vid insättning får du ytterligare free spins och bonus.

Hämta dina free spins här.

Jämför casinon