Fotboll

Speltips, Krasnodar – HJK 20/8: Total klasskillnad

Klasskillnad bör råda när ett mediokert HJK reser till Ryssland i ett försök att lösa ett bra resultat till hemmareturen mot Krasnodar, vilka presenteras som stora favoriter, i EL-kvalet.

null

Krasnodar är kanske inte den ryska klubbfotbollens absolut bästa representant, men man ska vara med och fajtas om Europabiljetterna. Förra året blev det en hedervärd tredjeplats och detta år har inletts lite trevande, men formen kommer smygande på. För lite mindre än en vecka sedan plockades en urstark trea efter 2-0 borta mot mästarna Zenit som i och med torsken fick sin vinstsvit på fyra matcher bruten.

HJK dominerar den finska fotbollen totalt; vunnit serien sex år i följd och är just nu etta, 22 matcher in i säsongen, men det bara med ynka pinnen ner till andraplacerade RoPS. Formen kan också ställas frågetecken om efter att den inhemska cupsemifinalen förra veckan förlorades med förnedrande 1-5 mot Mariehamn.

Klar hemmavinst?

Oavsett hur hårt HJK dominerar den finska fotbollen, har man ingenting i Europa League att göra. De skulle på sin höjd kunna nå en mittenplats i Allsvenskan, sannolikt få slåss in i det sista för sitt kontrakt. Följer den ryska fotbollen en del – är knappast någon expert dock – och Krasnodar håller bra nivå. Tillräckligt för att kunna döda det här dubbelmötet totalt direkt.

Efter att ha klarat 0-0 hemma och förlorat med 3-4 borta mot kazakstanska Astana skickades HJK ut ur CL-kvalet. Då hade man också också en man mer på planen i 20 minuter av den avslutande matchen. Det är allt annat än något styrkebesked. Och sedan den där 1-5-torsken mot Mariehamn senast…

Förra året kom Krasnodar trea i sin EL-grupp och jag undrar om de inte skulle kunna vara slutspelsmaterial. Här i den tredje kvalrundan skickades Slovan Bratislava ut med 5-3, även om man höll på att sjabbla till det i den andra halvleken i den sista matchen när de tre målen släpptes in under loppet av 23 minuter.

Total klasskillnad här. Krasnodar över 2,5 mål spelas till 2,25x hos Betway.

Unik bonus från Betsafe för våra läsare

Betsafe ger vanliga kunder 1 000 kronor bonus men våra läsare får hela 1 500 kr bonus!
Hämta din bonus här!

Speltips:

Speltips: Krasnodar över 2,5 mål
Odds: 2,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (500 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, torsdag 20/8
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

Rösta: Vem tror ni på?

[dil_mini dil = 83223]

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Krasnodar 1,20
Oavgjort 7,50
HJK 23,00
Över 2,5 mål 1,80
Under 2,5 mål 2,10

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 83%
X: 13%
2: 4%
Över 2,5 mål: 56%
Under 2,5 mål: 48%

 


60 free spins utan insättning!


SverigeKronan ger nya kunder 60 free spins helt utan krav på insättning. Vid insättning får du ytterligare free spins och bonus.

Hämta dina free spins här.

Jämför casinon