20 oktober 2016 Inter Southampton

Speltips, Southampton – Bournemouth 1/11: Två offensiva lag

St Mary’s Stadium står värd för den sena söndagsmatchen mellan Southampton och Bournemoth. Spelbloggare.se har hittat ett fint speltips inför matchen.


Helgens sista match i Premier League spelas på St Mary’s Stadium i Southampton, där hemmalaget tar sig an gästande Bournemouth. Det blir en match mellan två offensivt inriktade lag, men där hemmalaget trots allt får gälla som klara favoriter.

Efter förra årets succésäsong var vi många som trodde att Southampton skulle kunna ta nästa steg den här säsongen. Så har inte blivit fallet, åtminstone inte än. Laget trampar fortsatt vatten i jakt på sitt spel, även fall de glimtar till med fantastiska prestationer i vissa stunder.

Nu väntar alltså nykomlingen Bournemouth på hemmaplan och vi kan inte tänka oss någonting annat än att laget är ute efter en skön trepoängare. Southampton kommer till matchen med en ojämn period bakom sig. Offensiven har funkat bra med i snitt 2 gjorda mål per match under de senaste sju matcherna.

Problem i defensiven

Bakåt sett är det inte lika övertygande och laget har faktiskt släppt in mål i sina fem senaste ligamatcher. Nu väntar alltså besök av Bournemouth, ett lag som har sina kvalitéer långt fram i banan, men som dessvärre är darriga bakåt.

Laget har släppt in 13 mål på sina fyra senaste matcher i Premier League, på vilka de bara plockat hem en enda poäng. Visserligen har de spelat mot både Tottenham och Manchester City, men det är siffror som kommer leda till stora bekymmer framåt våren.

Framåt ser det dock bättre ut, med mål framåt i sina sju senaste matcher. Den trenden bör kunna hålla i sig när de åker till St Mary’s. Hemmalaget får klara sig utan bland annat Fraser Forster och Shane Long, medan Jay Rodriquez är osäker. I bortalaget kommer inte Max Gradel, Tyrone Mings och Callum Wilson till spel.

Vår känsla är att det här är en match med goda förutsättningar för mål – åt båda håll. Därför tycker vi att WilliamHill dukar upp ett fint odds när båda lagen göra mål finns att spela till 1,91 gånger pengarna. Det hugger vi direkt.

 

Guide: Spelbolagens bästa bonusar

Vi har samlat de bästa bonusarna från mängder av spelbolag. Guiden uppdateras löpande, missa inte marknadens bästa bonusar!
Klicka här för att se alla oddsbonusar

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  WilliamHill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  17:00, söndag 1/11
TV:  (TV-tablå)
Stream:    Testa Viaplay idag, öppna konto här

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Southampton  1,57
Oavgjort  4,40
Bournemouth  6,75
Över 2,5 mål  1,80
Under 2,5 mål  2,10

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 64%
X: 23%
2: 15%
Över 2,5 mål: 56%
Under 2,5 mål: 48%

 


Bäst på betting i mobilen?


LeoVegas satsar på bli bäst på betting i mobilen. Nya kunder får 1 000 kr bonus.

Testa själv här!

Jämför casinon