Barcelona Sporting Gijon 23 april 2016

Gratis stream, odds och TV-tider: Barcelona – Sporting Gijón 23/4

Barcelona är back on track i jakten på serietiteln och nästa hinder att passera är Sporting Gijón. Matchen spelas lördagen den 23 april, 20:30. Vi svarar på era frågor – var matchen streamas, vilka de bästa oddsen är och andra vanliga funderingar.


Gratis stream:

Bet365 – världens mäktigaste spelbolag – streamar matchen för alla deras kunder. Det enda som krävs – minst en krona på kontot. Annan toppfotboll, men även bland annat tennis och ishockey visas i deras streamingtjänst.

Saknar du ett konto hos dem? Öppna ett och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus.

När spelas matchen, TV-tider:

20:30 blåser domaren för avspark från Camp Nou och i Viasats TV-studio, på Viasat Sport eller Viaplay, laddas det upp inför matchen.

Förutsättningar och tidigare möten:

Tre raka förluster, vilket bland annat betydde uttåg ur Champions League, och krisstämplarna var prydda över hela Katalonien. Barcelona höll på att tappa greppet om förstaplatsen i Primera División, men studsade tillbaka på ett utmärkt sätt senast – Deportivo krossades med 8-0, på bortaplan!

Sporting Gijón har även de kommit ”back on track” och studsade upp över strecket i och med 2-1-vinsten över Sevilla i veckan. Hur stor vikt läggs på den här fajten? Poängmöjligheterna får ändå ses som klart större i de tre återstående.

Trots att det skiljer så pass mycket mellan Barcelona och Gijón, har de sistnämnda kunnat leverera okej resultat i de inbördes mötena under spelåret. I februari 2016, vilket var den första matchen dessa två emellan sedan 2012, skrevs vinstsiffrorna 3-1 till katalanerna efter att Leo Messi smällt in ett hattrick.

De bästa oddsen inför Barcelona – Sporting Gijón:

Spel Odds Bolag
Barcelona 1,06
Oavgjort 22,00
Sporting Gijón 51,00
Över 3,5 mål 1,40
Under 3,5 mål 3,15

Statistik inför Barcelona – Sporting Gijón:

Vanliga frågor inför Barcelona – Sporting Gijón:

Var spelas Barcelona – Sporting Gijón:

Camp Nou, Barcelona.

Vilken TV-kanal sänder Barcelona – Sporting Gijón:

Viasat Sport

Hur kan man streama Barcelona – Sporting Gijón:

Via Bet365 (1 000 kronor i välkomstbonus)

 

Har ni hunnit testa Mybet än?

Just nu får nya kunder 1 000 kr bonus.
Hämta din bonus här.

60 free spins utan insättning!


SverigeKronan ger nya kunder 60 free spins helt utan krav på insättning. Vid insättning får du ytterligare free spins och bonus.

Hämta dina free spins här.

Jämför casinon