13 december 2016 Everton Arsenal

Spelförslag EttKryssTvå 30/4

Efter förra veckans uppehåll är vi tillbaka med vårt lördagsförslag från Betssons EttKryssTvå. Systemet innehållet två hel- och fem halvgarderingar till en kostnad av 288 kronor. Siktet är på dryga halvmiljonen!


Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Arsenal – Norwich: 1X

Båda parter kommer från varsin match mot Sunderland. Arsenal löste bara oavgjort och Norwich föll med 0-3, men resultatet var klart i överkant i den sista matchen. Formen sådär för värden – kan svika. Krysset tas med!

2. Everton – Bournemouth: 1X2

Öppet. Motivations- och formproblem åt båda hållen. Everton förstås favoriter, men de har ju svikit förut… Krysset först.

3. Newcastle – Crystal Palace: 1

Värden är pånyttfödd och fixat oavgjort i de två senaste matcherna, mot Liverpool och Manchester City. Dessförinnan krossades Swansea. Crystal Palace har blickarna på FA-cupfinalen och känns tunna här.

4. Stoke – Sunderland: 1

Stoke har tappat allt – förlorat tre matcher i rad med klara siffror. Mer passande motstånd här, även fast Sunderland har allt att spela för och sett bättre ut. 2,60x motiverar en spik.

5. Watford – Aston Villa: 1

Uselt mot tokuselt. Det är lite av känslan. Watford kanske tappade luften efter uttåget ur FA-cupen senast, men det krävs extremt mycket för att förlora över den hopplösa jumbon, Aston Villa.

6. West Bromwich – West Ham: 2

Klass och motivation talar för West Ham. Välsmakande tvåa. WBA är totalt under isen…

7. Bristol City – Huddersfield: 12

Lite att spela för. Avslappnat och full fart framåt? Borde i så fall minska risken för krysset. Ett-tvåa räcker!

8. Ipswich – MK Dons: 1X

Ena sidan har tappat playoffhoppet, andra kontraktditot. Ipswich är klasserna bättre, men har svårt att vinna fotbollsmatcher just nu – inte en enda av de sju senaste, men fem av dessa slutat oavgjorda. 1X.

9. Leeds – Charlton: 1

Leeds fortsätter prestera trots att de hittas i mittenskiktet, utan chans på playoff. Charlton trillar ur Championship och ser oinspirerat ut. Ettan smakar bra.

10. Nottingham – Wolverhampton: 1X

Svårt. Lagen hittas i mitten och har svårt att vinna, men Nottingham känns snäppet vassare i och med trean över Fulham senast. Krysset först, men vi plockar med ettan.

11. Reading – Preston: 1X2

Två omotiverade och formsvaga lag. Får ingen känsla överhuvudtaget och då är det dumt att lämna ödet till slumpen. Alla tecken med!

12. Rotherham – Blackburn: 1

Jämna lag, vilket också tabellen antyder. Form och hemmaplan talar för Rotherham och då känner vi oss rätt bekväma med spiken.

13. Sheffield Wednesday – Cardiff: 12

Sista chansen för Cardiff – de måste vinna för att kunna lösa en playoffbiljett och peta ner just Wednesday från sjätteplatsen. Allt eller ingenting? Räkna med full fart framåt vid oavgjort sent i matchen.

EttKryssTvå30april

Speltips:

Insats:  288 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 4 610 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 555 319 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 30/4

 

60 free spins utan insättning!


SverigeKronan ger nya kunder 60 free spins helt utan krav på insättning. Vid insättning får du ytterligare free spins och bonus.

Hämta dina free spins här.

Jämför casinon