24 maj 2017 Europa League final Manchester United Ajax Kampanj LeoVegas Vinstökning

Speltips, AIK – J-Södra 2/5: Överdrivet favoritskap?

Ett formsvagt AIK och superskrällen Jönköping Södra ska göra upp om tre färska poäng på Friends Arena, varifrån vi synar ett handikappspel. Underskattas inte J-Södra lite?


Upp och ner, men framförallt det sistnämnda. AIK har inte nått upp i närheten av den nivå de besitter; står placerade som elva med åtta inspelade pinnar på sex matcher, 2-2-2 i resultatraden. Förra veckan föll man med uddamålet borta mot Helsingborg efter att skåningarnas Jordan Larsson stått för två eminenta baljor.

Här ska trean bara plockas, i jakten mot en plats i toppskiktet.

Jönköping Södra har presterat över all förväntan i deras allsvenska comeback. Det har blivit tre vinster, två kryss och en förlust, vilket ställer dem på femteplatsen i serien – vissa andra lag har spelat en match mer – med pinnen upp till serieledarna tillika mästarna IFK Norrköping. När ska det vända? Såhär bra kan väl J-Södra inte vara – eller?

J-Södra underskattas?

Allt som oftast brukar AIK vara oerhört solida på hemmaplan, men de har inte alls hittat rätt under spelåret – varken på Friends Arena eller resande fot.

En tuff 1-2-torsk blev det senast, vilket följde upp en knapp trea mot Elfsborg – en match där man inte alls imponerande; var endast extremt effektiva och hade en storspelande keeper i Patrik Carlgren. Känns inte som att man kommit upp i standardnivå överhuvudtaget, vilket delvis kan förklaras med att de äldre herrarna som ska föra skutan framåt varit ur form.

Gästerna fick endast oavgjort, 1-1, hemma mot Falkenberg senast, men har i övrigt sett solida ut; framförallt har försvarsspelet imponerat. J-Södra verkar helt enkelt vara en nykomling att räkna med under spelåret.

Fortfarande stora skadebekymmer för solnaiterna medan J-Södra verkar få tillbaka Stian Aasmundsen.

Skulle inte bli förvånad om J-Södra stal hem ännu en pinne till tabellen, och de spelas med +1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsförlust – till acceptabla 1,88x hos Bet365.

Marknadens högsta sportbonus: 3 000 kr

Comeon erbjuder den högsta sportbonusen, hela 100% upp till 3 000 kronor.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Jönköping Södra +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, måndag 2/5
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 63%
X: 23%
2: 16%
Över 2,5 mål: 57%
Under 2,5 mål: 48%

 


60 free spins utan insättning!


SverigeKronan ger nya kunder 60 free spins helt utan krav på insättning. Vid insättning får du ytterligare free spins och bonus.

Hämta dina free spins här.

Jämför casinon

Send this to a friend