24 maj 2017 Europa League final Manchester United Ajax Kampanj LeoVegas Vinstökning

Speltips, AIK – J-Södra 2/5: Överdrivet favoritskap?

Ett formsvagt AIK och superskrällen Jönköping Södra ska göra upp om tre färska poäng på Friends Arena, varifrån vi synar ett handikappspel. Underskattas inte J-Södra lite?


Upp och ner, men framförallt det sistnämnda. AIK har inte nått upp i närheten av den nivå de besitter; står placerade som elva med åtta inspelade pinnar på sex matcher, 2-2-2 i resultatraden. Förra veckan föll man med uddamålet borta mot Helsingborg efter att skåningarnas Jordan Larsson stått för två eminenta baljor.

Här ska trean bara plockas, i jakten mot en plats i toppskiktet.

Jönköping Södra har presterat över all förväntan i deras allsvenska comeback. Det har blivit tre vinster, två kryss och en förlust, vilket ställer dem på femteplatsen i serien – vissa andra lag har spelat en match mer – med pinnen upp till serieledarna tillika mästarna IFK Norrköping. När ska det vända? Såhär bra kan väl J-Södra inte vara – eller?

J-Södra underskattas?

Allt som oftast brukar AIK vara oerhört solida på hemmaplan, men de har inte alls hittat rätt under spelåret – varken på Friends Arena eller resande fot.

En tuff 1-2-torsk blev det senast, vilket följde upp en knapp trea mot Elfsborg – en match där man inte alls imponerande; var endast extremt effektiva och hade en storspelande keeper i Patrik Carlgren. Känns inte som att man kommit upp i standardnivå överhuvudtaget, vilket delvis kan förklaras med att de äldre herrarna som ska föra skutan framåt varit ur form.

Gästerna fick endast oavgjort, 1-1, hemma mot Falkenberg senast, men har i övrigt sett solida ut; framförallt har försvarsspelet imponerat. J-Södra verkar helt enkelt vara en nykomling att räkna med under spelåret.

Fortfarande stora skadebekymmer för solnaiterna medan J-Södra verkar få tillbaka Stian Aasmundsen.

Skulle inte bli förvånad om J-Södra stal hem ännu en pinne till tabellen, och de spelas med +1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsförlust – till acceptabla 1,88x hos Bet365.

Sätt dina egna odds, nu 1 000 kr bonus

Hos Betfair kan man sätta sina egna odds, eller spela på andra spelares odds. Nu får nya kunder fina 1 000 kr i bonus.
Hämta bonusen här.

Speltips:

Speltips: Jönköping Södra +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, måndag 2/5
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 63%
X: 23%
2: 16%
Över 2,5 mål: 57%
Under 2,5 mål: 48%

 


Sätt dina egna odds - nu 1 000 kr bonus!

Betfair låter dig sätta dina egna odds och ger nu nya kunder 1 000 kr bonus.

Hämta bonusen här!

Jämför casinon

Send this to a friend