1 november 2016 Ludogorets Arsenal

Speltips, Arsenal – Hull City 20/2: Målspel från “oönskade” matchen

FA-cupens femte runda öppnar Arsenal och Hull City, som båda verkar ta rätt lätt på den här fajten, på Emirates Stadium – och vi investerar i ett målpartaj.


Få matcher är oönskade att ha i schemat. Det kanske är lite tufft att titulera denna som en sådan, men mycket närmare kommer man inte. Motivationen inför den femte FA-cuprundan kunde knappast ha varit mindre för varken Arsenal eller Hull.

För Arsenal väntar CL-åttondelsfinalens första möte mot Barcelona redan på tisdag och fem dagar efter det en betydelsefull seriebatalj mot Manchester United. Och för Hull, som precis som Arsenal är mitt i en toppstrid, fast i Championship; inom loppet av mindre än en vecka efter denna match står de inför två brutalt viktiga toppmatcher.

Det är förståeligt att FA-cupens femte rundas öppningsmatch känns iskall på förhand. Detta är helt enkelt varken prioritet ett, eller ens två just nu.

Spelet suttit i 9/11 senaste

Däremot borde det kunna bli 90 underhållande minuter för oss åskådare – och jag är inne på att det kan bli på tal om ett målpartaj.

Rotation är annonserat från båda håll. Lär förstås bli en del mer i Arsenal, men i och med den lättnade skadesituationen ser det ut som att de offensiva pjäserna Theo Walcott och Danny Welbeck, som båda hoppade in senast mot Leicester och med varsitt mål vände 0-1 till 2-1, kommer få starta. Kvalitetsspelare och formen verkar ju finnas där. Friska fläktar!

Mot ett roterande Hull, då borde det kunna bli proppen ur. Hull är i sin tur inte ofarliga framåt och det finns en god möjlighet att toppstrikern Abel Hernández, 16 mål i Championship, startar. Lite tunt om så inte blir fallet, men undertecknad skulle inte bli förvånad om Arsenal själva står för tre baljor och således löser 2,5-målslinan.

Lagen har en nutida historia av att bjuda på just – målrika och underhållande matcher. Vid upprepande tillfällen i FA-cupen också. 9/11 senaste inbördes matcherna har innehållet minst tre baljor. Statistik som blir ännu starkare nu?

Över 2,5 mål spelas till 1,95x hos Bet365 utan att blinka.

Marknadens högsta sportbonus: 3 000 kr

Comeon erbjuder den högsta sportbonusen, hela 100% upp till 3 000 kronor.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 13:45, lördag 20/2
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Arsenal 1,60
Oavgjort 4,20
Hull City 7,00
Över 2,5 mål 1,95
Under 2,5 mål 1,92

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 63%
X: 24%
2: 14%
Över 2,5 mål: 51%
Under 2,5 mål: 52%

 


Riskfritt spel från Betsson


Satsa 1 000 kr hos Betsson helt riskfritt!

Hämta ditt riskfria spel här!

Jämför casinon

Send this to a friend