5 november 2016 Real Sociedad Atlético Madrid

Speltips, Atlético Madrid – Real Sociedad 1/3: ”Kortmiss” från 10Bet

Vi anser att oddssättarna hos en viss bookie ställt ut fel kortlina inför mötet mellan tabelltvåan Atlético Madrid och nian Real Sociedad.Formstarkt möter formstarkt.

Atlético Madrid skrällde och vann med 1-0 borta över Real Madrid senast i slutet av förra veckan. En derbyskalp som höjer moralen och sätter dem i en allt bättre situation i kampen om att behålla andraplatsen, och framförallt väja undan hoten från konkurrenterna nedanför CL-platserna i serien. Går även bra i nämnda Champions League.

Oväntat, som en blixt från klar himmel, har Real Sociedad hittat storformen. Efter den förnedrande 1-5-torsken mot Sporting Gijón, vann de fyra matcher i följd, för att nu senast spela 1-1 mot Málaga. Nu står de på en bekväm plats i mittenskiktet av tabellen, bottenlagen undanröjda – mer bestämt som nia.

Oddsättarna oense

Känns inte som att vi ska ha en speciellt ”elak” match att vänta.

Det är två parter i harmoni. Varken Atlético är i desperat behov att vinna – titeln är ändå körd – och Sociedad är i sin bästa form de haft under hela spelåret; nu i en bekväm mittenposition.

Dessutom har värden flera betydande pjäser som riskerar att bli avstängda till den klart mer tunga bataljen mot Valencia härnäst om de får syna ostskivan. Kan säkert hålla tillbaka lite i duellspelet således, framförallt om matchen skulle ledas bekvämt.

Bet365 ställer ut kortlinan på 5,5 – 10Bet på 6,5. Båda med underspelen som knappa favoriter. I min bok är det de förstnämnda som är rätt ute.

Atléticos hemmamatcher snittar 5,2 kort och Sociedads bortamatcher 6,2. Dessutom är det en relativt snäll domare i Alejandro Hernández som håller i pipan – i sju raka matcher har den nämnda linan blivit underkliven.

Under 6,5 kort spelas till 1,80x.

Har ni hunnit testa Mybet än?

Just nu får nya kunder 1 000 kr bonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Under 6,5 kort
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: 10Bet (Unik: 1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, tisdag 1/3
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Atlético Madrid 1,50
Oavgjort 4,33
Real Sociedad 9,00
Över 2,5 mål 2,35
Under 2,5 mål 1,68

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 67%
X: 23%
2: 11%
Över 2,5 mål: 43%
Under 2,5 mål: 60%

 


Riskfritt spel från Betsson


Satsa 1 000 kr hos Betsson helt riskfritt!

Hämta ditt riskfria spel här!

Jämför casinon