9 juni 2017 Estland Belgien

Speltips, Belgien – Finland 1/6: Total klasskillnad

Belgien fortsätter uppladdningen inför EM-premiären om knappt två veckor. Nästa motståndare heter Finland, som är en den klart sämre parten. Klasskillnad – och kross att vänta?


Det är en av Europas mest intressanta fotbollsnationer mot en helt död sådan.

Framtiden står inför Belgiens fötter – de har flertalet fantastiska spelare i landet; och många av dessa är relativt unga. Det osar klass och konkurrensen är hård om startplatserna. I kvalet löstes förstaplatsen med resultatraden 7-2-1; dock ska det nämnas att motståndet var relativt enkelt. Wales var näst starkast och Bosnien landade på tredjeplatsen.

Finland har inte mycket att sätta emot i de europeiska sammanhangen. Hasse Backe klev in som styrman vid det nya kalenderåret, efter fiaskot i kvalet – trots att de lottades in i den enklaste gruppen, där Nordirland kom etta och Rumänien tvåa, blev de inte bättre än fyra och missade således chansen att knipa den där EM-biljetten fastän man hade alla möjligheter.

Belgien bättre på samtliga positioner

Tränarbytet har inte gett effekt för Finland – ännu. Men ja, det är ett ytterst begränsat landslag och de ska inte ha i exempelvis EM att göra. Sedan Backe kom in på tränarposten har fyra vänskapsfajter avverkats – mot Sverige, Island, Polen och Norge – vilka alla förlorats och inte ett enda mål har det blivit framåt.

Mot Polen, som får betraktas vara i närheten av samma kvalité som Belgien, skrevs förlustsiffrorna 0-5, vilket avslöjar om klasskillnaden svart på vitt.

Värden har vunnit två av tre vänskapsmatcher, alla mot tufft motstånd, och avvärjde Schweiz med 2-1 på bortaplan senast efter en fantastisk balja från Kevin De Bruyne i slutminuterna. Höjer förstås självförtroendet i truppen.

Kommer bli en hel del byten från båda håll under matchens gång, men Belgien – även med skador på bland andra Kompany och Lombaerts – ska verkligen vara bättre på samtliga positioner och lär vara mer motiverat i och med det kommande mästerskapet.

Belgien -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter vid vinst med minst två baljor – spelas till 1,88 x insatsen hos Bet365.

Testa nytänkande Betser - få 1 000 kr bonus!

Betser är årets stora nyhet. Tävla mot dina kompisar vem som bettar bäst. Testa idag och få 1 000 kr bonus.
Hämta din bonus här!

Speltips:

Speltips: Belgien -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 1/6
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 77%
X: 18%
2: 8%
Över 2,5 mål: 59%
Under 2,5 mål: 43%

 


60 free spins utan insättning!


SverigeKronan ger nya kunder 60 free spins helt utan krav på insättning. Vid insättning får du ytterligare free spins och bonus.

Hämta dina free spins här.

Jämför casinon

Send this to a friend