25 mars 2017 Belgien Grekland

Speltips, Belgien – Irland 18/6: Målspel från den första halvleken

Måstematch vankas för Belgien efter att ha svikit hårt i premiären. Kan de väja undan ett klart mindre namnstarkt Irland på Nouveau Stade de Bordeaux? På spelfronten landar valet hur som helst på ett målobjekt.


Gruppfavoriter och en outsider till titeln – så kom Belgien in till det här mästerskapet. Nu, efter premiären, är hoppet inte lika stort; de förlorade med 0-2 över Italien – ett helt rättvist resultat i en match där chanserna var extremt svårskapta och försvarsspelet inte ficks ihop överhuvudtaget. Kan man studsa tillbaka nu?

Mer oväntat hade Irland, som det verkade, full koll på Sverige i premiären. 1-0 var resultatet fram tills matchen klev in i den avslutande 20-minutersintervallen då Ciaran Clark nickade bollen i eget mål – ett rån sett till matchbilden. Faktum är att Sverige, enligt officiell statistik, inte fick ett enda avslut på mål.

Tillknäppt första halvlek?

Hur ska vi summera det här – ett gäng individualister mot ett splittrat kollektiv?

Belgien har flera världsstjärnor i truppen, men hade svårt att få ihop det i premiären medan det stormades rejält runt Irland, som förvisso stod för en stark premiär, inför mästerskapet – en splittring mellan tränarna och spelarna.

Alldeles oavsett; Irlands styrkor sitter i försvarsspelet. I kvalet släpptes så lite som sju mål in på tio matcher, och då mötte man såväl Tyskland som Polen vid dubbla tillfällen. Och visst borde man ha hållit nollan intakt i premiären?

Som Belgiens anfallsspel såg ut mot Italien kan det absolut dröja innan de hittar rätt…

Tillknäppt och chanssnålt i första halvlek? Så har det ju i alla fall sett ut under starten av årets EM – för att det sedermera brukar blixtra till i andra dito.

Under 0,5 mål i första halvlek spelas till 2,75x hos William Hill.

Ny bons från Betsafe: Hela 2 000 kr!

Betsafe har höjt sin bonus från 1 000 kr till hela 2 000 kr för nya kunder! Passa på.
Hämta din bonus här!

Speltips:

Speltips: Första halvlek: under 0,5 mål
Odds: 2,75 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00, lördag 18/6
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 53%
X: 27%
2: 17%
Över 2,5 mål: 43%
Under 2,5 mål: 59%

 


60 free spins utan insättning!


SverigeKronan ger nya kunder 60 free spins helt utan krav på insättning. Vid insättning får du ytterligare free spins och bonus.

Hämta dina free spins här.

Jämför casinon

Send this to a friend