bologna juve 19/2

Speltips, Bologna – Juventus 19/2: Blicken på annat håll – vinner ändå?

Mitten möter toppen i italienska Serie A när Bologna tar emot Juventus på Stadio Renato Dall’Ara. Gästerna är i behov av en trea, men har redan nu blicken på nästa veckas CL-fajt. Vinner med knappa siffror?


15 (!) raka serievinster. Juventus är rekordbra just nu och är uppe som tabelletta, där de också ska vara, för första gången under säsongen efter 1-0-vinsten över den dåvarande serieledaren Napoli senast. Nu ska det väl för mycket till för att den femte scudetton i följd inte ska hamna hos ”Den gamla damen”?

Även nykomlingarna Bologna är i en riktigt bra period och har fått upp huvudet på den övre tabellhalvan – formraden är i 3-2-1 och det är oerhört imponerande för ett lag av Bolognas kaliber. Truppen är ändå, i Serie A-mått mätt, på sin höjd okej. Mittenmaterial – som bäst.

Vinner – men knappt

Det verkar närmast omöjligt att sätta stopp för Juventus frammarsch. Och trots att den italienska jätten står inför en extremt het CL-batalj mot Bayern Müchen i veckan, har vi svårt att se någon annan möjlig utgång av matchen än att de tre pinnarna hamnar hos dem.

Men hur komfortabelt? Trots ett par defensiva avbräck har Bologna verkligen fått ihop försvarsspelet väl på sistone – nu kan dessutom det roteras på ett par positioner från Juventus, som också är svårt skadeskjutet, för att hålla benen friska till veckans storfajt.

Faktum är att det blivit max tre mål i 10/12 av Bolognas förlustmatcher och nu möter man ett Juventus som ofta tar knappa, men ändå stabila treor och dessutom inte lär köra ända in i kaklet. Båda de två senaste identiska mötena har Juventus vunnit med 2-0. Ett liknande resultat skulle inte förvåna om vi bjuds på här heller.

Satsar ett par polletter i kombinationsspelet – Juventus vinner & under 3,5 mål till 2,10 x insatsen hos Bwin.

Har ni hunnit testa Mybet än?

Just nu får nya kunder 1 000 kr bonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Juventus vinner & under 3,5 mål
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 19/2
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Bologna 7,25
Oavgjort 3,70
Juventus 1,62
Över 2,5 mål 2,40
Under 2,5 mål 1,65

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 14%
X: 27%
2: 62%
Över 2,5 mål: 42%
Under 2,5 mål: 61%

 


60 free spins utan insättning!


SverigeKronan ger nya kunder 60 free spins helt utan krav på insättning. Vid insättning får du ytterligare free spins och bonus.

Hämta dina free spins här.

Jämför casinon