Bordeaux PSG 11 maj 2016

Speltips, Bordeaux – PSG 11/5: Handikappspel testas

Besvikelsen Bordeaux och Zlatan Ibrahimovics Paris Saint-Germain är båda fast i sina skikt av tabellen och det är kanske inte den mest upphajpade matchen vi kommer bjudas på, men spelvärde har i alla fall hittats.Bordeaux ska vara uppe och fajtas om Europabiljetterna, men har inte alls nått upp i väntad eller önskad standard under spelåret – hittas just nu på elfteplatsen, alltså den undre tabellhalvan. Man har uppträtt ojämnt och hamnat i alltför djupa dippar för att kunna befästa en stark position på den övre tabellhalvan.

Dominansen i den franska klubbfotbollen är total för Paris Saint-Germain. Den fjärde raka titeln är säkrad – och nu klarare än förr. 92 pinnar är inspelade på 36 matcher och det är såklart en stor besvikelse av 100-strecket inte kommer kunna passeras; 98 poäng är bästa möjliga facit. Sedan återstår finalen mot Marseille i Franska cupen om en och en halv vecka.

Det enda som kan förändras i tabellen är att Bordeaux skulle kunna studsa upp eller ner ett antal positioner i mittenskiktet. Kanske litet utsatt mål att lösa en plats på den övre tabellhalvan?

Klasskillnad råder

Formkurvan pekar uppåt för Bordeaux, som nu har vunnit två matcher på raken – med 4-2 borta mot Troyes och 3-0 hemma mot Lorient. Dock ska det nämnas att båda de hittas i bottenskiktet av tabellen. Helt annorlunda uppgift nu.

Paris Saint Germain har fått fart på maskineriet efter CL-förlusten över Manchester City och har den närmsta veckan endast seriespelet att fokusera på. Fem raka vinster är uppradade och målskillnaden i dessa är 16-1.

När PSG är så pass starka som de är just nu, då är inte en enda av landskonkurrenterna i närheten av dem.

Ett par pjäser out för båda sidorna, men inte så pass viktiga att det ska behöva betyda någon skillnad på resultattavlan.

Kort och enkelt: klasskillnad råder.

Knappast så att oddsen är superlockande, men undertecknad finner åtminstone lite värde i spelen till PSG:s favör. Valet faller på att spela dem med -0,75 mål (asian handicap) – halv vinst vid uddamålsseger – till 1,87 x insatsen.

Sveriges bästa bonusguide!

Vi guidar er till spelbolagens bästa oddsbonusar just nu. Mängder av helt unika bonusar.
Hämta din oddsbonus här.

Speltips:

Speltips: Paris Saint-Germain -0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: 10Bet (Unik: 1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, onsdag 11/6
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 18%
X: 23%
2: 60%
Över 2,5 mål: 63%
Under 2,5 mål: 41%

 


60 free spins utan insättning!


SverigeKronan ger nya kunder 60 free spins helt utan krav på insättning. Vid insättning får du ytterligare free spins och bonus.

Hämta dina free spins här.

Jämför casinon