18 mars 2017 EttKryssTvå

Speltips, Bournemouth – Liverpool 17/4: Fint hörnvärde hittat

AFC Bournemouth och Liverpool möter varandra på Vitality Stadium. Vi riktar strålkastarljuset på hörnmarknaden där polletterna ska dubblas.


Som debutanter i förstadivisionen har Bournemouth överraskat rejält. De hittas i det bekväma mittenskiktet av tabellen; har spelat in 41 poäng på 33 matcher. Över all förväntan, att inte vara indragna i bottenstriden. Formen är bra med fyra vinster och två förluster, båda mot topplag, på de sex senaste fajterna.

Varit mycket upp och ner för Liverpool, men klart bättre har det blivit med Jürgen Klopp vid rodret. Bara en enda av de 15 senaste matcherna har förlorats under ordinarie speltid – ett fantastiskt bra facit. Nu senast stod man för en storskräll när Borussia Dortmund skickades ut ur Europa League-kvarten – 1-3 vändes till 4-3 under de avslutande 25 minuterna på Anfield.

Rotation kan vi räkna med från Liverpools sida, trots att de fortfarande har en bra chans på Europaplatserna, i och med den tuffa fajten mot Dortmund i torsdags. Annars är Emre Can avstängd.

För Bournemouth är Benik Afobe skadad medan Junior Stanislas ser ut att vara redo för spel efter sitt skadeuppehållet.

Oddssättarna oense

Gillar hörnmöjligheterna från Vitality Stadium.

Linan är utsatt på standardsiffran 10,5 – där är oddssättarna ense, men huruvida övern eller undern ska vara favorit kan de inte komma överens om. Vi lutar åt det första och när Bwin då dukar ut dubbelt betalt för det, är det bara att slussa in polletterna.

Både Bournemouth – matchsnittet hemma är 10,8 – och Liverpool – matchsnittet borta är 11,2 – brukar skapa en del hörnor. Statistiken är med andra ord på vår sida.

Nu kommer Liverpool in med flera fräscha spelare, som säkert vill bidra till att pressa upp tempot med tanke på hur stort behov de är av en trea. Möter nu ett avslappnat Bournemouth – bidrar till en svängig matchbild?

Överspelet köper vi alltså till dubbelt betalt.

Äntligen ny bonus hos 888 Sport

888 har äntligen släppt en ny efterlängtad bonus. Nu får nya kunder 1 000 kr i en rak bonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Över 10,5 hörnor
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 14:30, söndag 17/4
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 28%
X: 29%
2: 47%
Över 2,5 mål: 54%
Under 2,5 mål: 50%

 


60 free spins utan insättning!


SverigeKronan ger nya kunder 60 free spins helt utan krav på insättning. Vid insättning får du ytterligare free spins och bonus.

Hämta dina free spins här.

Jämför casinon

Send this to a friend