3 april 2017 Celta Vigo - Las Palmas

Speltips, Cádiz – Celta Vigo 7/1: Vi testar ett spel på 1×2-marknaden

Vidare på Real Madrids fatala miss och nu väntar nästa Primera División-motstånd i Copa del Rey för Cádiz – Celta Vigo. Blir det ensidig historia?


Förlust med 1-3 hemma mot Real Madrid, men eftersom den spanska huvudstadsjätten stått för det fatala misstaget att låta ryssen Denis Cheryshev, också målskytt, spela trots att han var avstängd innebar att Cádiz, som enda lag från tredjedivisionen, fick en gratisbiljett vidare till åttondelsfinalerna.

Men nu ska väl det ta stopp? Att man, över 180 minuter, ska skrälla till det i en åttondelsfinal mot ett klasser bättre Celta Vigo känns långsökt. Om möjligheten ens ska leva – då kommer ett positivt hemmaresultat behöva lösas.

 

Upprullade av b-betonad Real Madrid

Sannolikheten att de lyckas med det, ens lyckas lösa oavgjort, ser dock undertecknad som liten. Klart mindre än vad oddssättarna visar på med sina nedplitade siffror, men antagligen lär de justera oddsen till inför avspark.

Framme i åttondelsfinalen är det liksom slut på leken, då blir cupskrällarna mer sällsynta kontra än i de tidigare omgångarna. Framförallt eftersom rotationen blir mindre från favoriternas, främst de i Primera División, sida.

Här har Celta Vigo plockat ut en stark trupp och de väntas också mönstra en närmast ordinarie startelva. Cádiz däremot; de är så pass upptagna med att försöka säkra sin biljett Segunda División att de väntas lufta vissa spelare. Ombytta roller från hur det annars brukar se ut i cupen och det cementerar förstås favoritens favoritskap alltmer.

Nu har förvisso Celta Vigo två förluster uppradade efter varandra, men över det hela har man varit fenomenala under spelåret och innehar just nu femteplatsen i serien. Över all förväntan. Cupen är prioriterad och det är uppenbart att tränaren Eduardo Berizzo ser en fin titelmöjlighet i den.

Cádiz blev upprullat av ett b-betonat Real Madrid – de borde bli detsamma mot ett a-betonat Celta Vigo. Den raka tvåan spelas till fina 1,87 x insatsen hos Betrally.

Betway ger nya kunder 1 000 kr bonus

Betway är bolag för dig som älskar löpande kampanjer för befintliga kunder. Testa idag och få 1 000 kr bonus direkt.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Celta Vigo vinner, rak tvåa
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Betrally (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, torsdag 7/1
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Cádiz 4,75
Oavgjort 3,50
Celta Vigo 1,87
Över 2,5 mål 2,30
Under 2,5 mål 1,70

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 21%
X: 29%
2: 53%
Över 2,5 mål: 43%
Under 2,5 mål: 59%

 


60 free spins utan insättning!


SverigeKronan ger nya kunder 60 free spins helt utan krav på insättning. Vid insättning får du ytterligare free spins och bonus.

Hämta dina free spins här.

Jämför casinon

Send this to a friend