eibar las palmas 26/2

Speltips, Eibar – Las Palmas 26/2: Det ska skilja en klass

Eibar söker revansch mot Las Palmas efter cupförlusten i början av året, nu i Primera División. Får de den?Det är förvånande – på förhand hade man snarare trott att Eibar skulle vara med i bottenstriden snarare än den om Europabiljetterna – att det ändå är toppen mot botten.

Efter en sämre period har Eibar dock tappat rejält med mark på den övre tabellhalvan, men så lite som två pinnar skiljer upp till Europaområdet – vem kunde trott det inför spelåret? Las Palmas är däremot extremt illa ute, precis som väntat, och står som tredjejumbo i Primera División. Tre pinnar är avståndet upp till säker mark på.

Målspelet testas

Gillar starkt värdens möjligheter att knipa tre pinnar här, men när vi erbjuds runt 15 punkter bättre betalt för att de ska stå för minst två baljor – är inte valet av spelobjekt speciellt svårt.

För det är just i offensiven Eibars främsta vapen finns – faktum är att de, efter Barcelona och Real Madrid, stått för flest mål i serien; 40 stycken på 25 matcher. Ett mycket imponerande facit och när ett så pass begränsat motstånd som Las Palmas kommer på besök, då kan siffrorna skjuta i höjden.

I det omvända seriemötet vann Eibar med två mål mot noll – men Las Palmas fick revansch i cupdubbelmötet; där vann de båda matcherna med 3-2, vilket ändå betyder att Eibar fixat mållinan i de tre inbördes matcherna under spelåret.

Och trots att formen är usel, fortsätter offensiven producera för Eibar. Förlust i 4/5 senaste, men linan passerad i tre av matcherna och så även i 8/10 senaste.

Mycket bättre chans att vända på deras trista trend får Eibar inte – ett par polletter slussas in på målöverspelet.

Guide: Spelbolagens bästa bonusar

Vi har samlat de bästa bonusarna från mängder av spelbolag. Guiden uppdateras löpande, missa inte marknadens bästa bonusar!
Klicka här för att se alla bonusar

Speltips:

Speltips: Eibar över 1,5 mål
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, fredag 26/2
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Testa Viaplay idag, öppna konto här

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Eibar 1,77
Oavgjort 3,70
Las Palmas 5,00
Över 2,5 mål 2,05
Under 2,5 mål 1,87

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 56%
X: 27%
2: 20%
Över 2,5 mål: 49%
Under 2,5 mål: 53%

 


Bonuskoden ger 1 000 kr bonus


Betrally finns helt på svenska och via länken här nedanför och med bonuskoden VRALLY får nya kunder 1 000 kr bonus.

Hämta din bonus här!

Jämför casinon