J-Södra Falkenberg 27/4

Speltips, Falkenberg – Östersund 10/4: Fel favorit utplitad av oddssättarna

De väntade bottenkonkurrenterna Falkenberg och Östersund möter varandra på Falkenbergs IP i veckans sista allsvenska fotbollsmatch – en match som Spelbloggare.se hittat ett smakrikt speltips inför.


Två förluster och matcher utan mål framåt – det är Falkenbergs facit hittills i Allsvenskan anno 2016. Premiären mot Blåvitt slutade upp i en 0-2-torsk och nu senast blev man förnedrat av Djurgården, på Tele2 Arena. Slutresultatet? 0-5 i baken. Öppna dörrar i defensiven och knappt en enda målchans skapades.

Östersund är förmodligen den mest upphajpade allsvenska nykomlingen i modern tid – undertecknad har dock tryckt på att deras kvalitéer överdrivs – och efter premiären mot Hammarby, där motståndet rentav spelades ut blev den här hajpen förstås ännu större. Lite ner på jorden nu senast, när AIK vart två heltal för stora på Jämtkraft Arena.

FFF studsar tillbaka

Nu har Falkenberg varit kolossalt usla i seriestarten, inte minst mot DIF, men det är trots allt två svåra matcher de ställts inför – mot tänkbara toppkandidater. Svår start och nu kommer det första, lite enklare motståndet i allsvenska mått mätt.

Oförändrat på skadefronten för FFF. En del spelare borta. Gästerna saknar skyttekungen Jamie Hopcutt, vilket är ett betydande avbräck.

Faran för ÖFK är att de kan bli lite naiva; vilja spela lite för mycket boll. Inte kunna skicka iväg tjongbollar vid behov. Gräsmattan på IP är en av de sämsta – den sämsta? – i serien och då kan det vara svårt att spela så pass passningsorienterad fotboll. Inte minst såhär års… ÖFK trivs ju dessutom bäst på plast.

Känns som två rätt jämna parter och därför känns det underligt att Falkenberg, på hemmaplan, ska vara underdogs. Totalt missvisande i min bok.

2,10x erbjuds vi för Falkenberg +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – och då är det på sin plats att investera.

Äntligen ny bonus hos 888 Sport

888 har äntligen släppt en ny efterlängtad bonus. Nu får nya kunder 1 000 kr i en rak bonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Falkenberg +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:30, söndag 10/4
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 34%
X: 29%
2: 39%
Över 2,5 mål: 50%
Under 2,5 mål: 53%

 


60 free spins utan insättning!


SverigeKronan ger nya kunder 60 free spins helt utan krav på insättning. Vid insättning får du ytterligare free spins och bonus.

Hämta dina free spins här.

Jämför casinon

Send this to a friend