17 oktober 2016 IFK Göteborg Gefle

Speltips, IFK Göteborg – Gefle 17/10: Desperat Gefle stretar emot?

Nästjumbon Gefle spelar med kniven mot strupen när spelartruppen tar picket och packet till Gamla Ullevi, var IFK Göteborg väntar. Vi undrar om värden inte blivit lite väl stora favoriter på oddsfronten?


Toppstriden försvann Blåvitt ur för flera månader sedan och nu spelar de enbart för att behålla den fjärdeplats de parkerar på i serien. Farten hölls på att få upp före uppehållet, men de avslutade på ett sämre sätt med en 2-4-förlust borta mot Kalmar. Offensivt är leveransen stor, medan defensiven varit tunn. Har bristerna filats bort under det här tvåveckorsuppehållet?

Vi har blivit vana med att se Gefle fixa kontraktet i Allsvenskan, trots alla uppförsbackar och bottenstrider – men undra om det inte är kört om den här matchen förlorat? Från deras nästjumboposition skiljer sex pinnar upp till kvalplatsen och Helsingborg med så lite som fem matcher kvar att spela. Kan det omöjliga klaras?

Mads Albaek saknas för Blåvitt med en avstängning och det är ett rejält avbräck på mittfältet. Gästerna har i deras tur Anton Lans avstängd.

Gefle med bra chans

Ska Blåvitts favoritskap vara så stort som oddssättarna vill få det till?

Undertecknad menar – absolut inte. Gefle kämpar på bra och har haft en del oflyt som inte krupit upp närmare kvalplatsen på senare tid. Två fantastiskt fina prestationer radades upp före uppehållet, där 2-2 löstes såväl borta mot Örebro och hemma mot Elfsborg.

Sedan är det intressant fakta att Gefle inte förlorat en enda av de nio senaste matcherna…

Blåvitt har inte direkt imponerat på senare tid och ser svajiga ut. Bra på hemmaplan med sju vinster i rad uppradade, men visst har de haft en hel del flyt i flera av de matcherna?

Dessutom är ska betydelsen av avbräcket på Mads Albaek inte underdrivas. Tycker man förlorar en hel del kvalitet utan honom.

Gästerna, med en rejäl dos desperation, ska ha alla möjligheter att hålla det här tätt…

Gefle +1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de förlorar med ett mål, spelar oavgjort eller vinner – testas till 2,02 x insatsen hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Unikt gratisspel från Betsson

Våra läsare får en unik bonus från Betsson. Förutom den vanliga bonusen på 1 000 kr får våra läsare även ett gratisspel värt 200 kr!
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Gefle +1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,02 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, måndag 17/10
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 76%
X: 17%
2: 9%
Över 2,5 mål: 65%
Under 2,5 mål: 36%

 


Just nu: Dubblad bonus, 2 000 kr!


Titanbet ger vanligtvis 1 000 kr bonus. Våra läsare får just nu hela 2 000 kr!

Hämta din bonus här!

Jämför casinon