20 oktober 2016 Inter Southampton

Speltips, Inter – Southampton 20/10: Brutalt stort spelvärde hittat!

Torsdagens hetaste Europa League-fajt bjuder Inter och Southampton på – en match där vi inte köper värdens stora favoritskap. Skrällbud?


Italienskt mot engelskt – två klubbar från de av de största och mest klassiska fotbollsländerna. Att inte sitta bänkad framför TV-apparaten vid 19:00 finns inte som alternativ.

Inter har varit en enorm besvikelse det här spelåret; skrapat ihop så lite som 12 pinnar på åtta matcher i Serie A, förlorat två av två Europamatcher och formen är nerkörd i botten. Finns mycket, mycket mer att önska och hämta ur detta Inter. Kan detta bli början på vändningen?

Efter att ha startat småtrögt, ser Southampton ut att ha fått upp farten; inte en enda av de sju senaste matcherna har förlorats, cupen, serien och Europaspelet inräknat. Burnley sopades banan av senast förra veckan när segersiffrorna skrevs stabila 3-1 inför hemmapubliken. Kontrollerad match.

Inte överdrivet mycket nytt att rapportera om på truppfronterna. Ryan Bertrand, ”The Saints, är en av de som saknas. Avbräck, men det finns bredd i de defensiva leden.

Gästerna plusspelas

Att den raka ettan är nere och vidrör 2,40 x insatsen är ingenting annat än ett stort skämt; italienarna ska inte vara i närheten av så stora favoriter, om de ens ska ha favoritskapet. Men detta är inte oss emot – det är bara att tacka och ta emot.

Situationen är så pass prekär för Inter i Serie A att de måste ställa fullt fokus på seriespelet och redan med den första prestationen – och för den delen första resultatet – visade de att Europa League tar man bara lite lätt på… 0-2 hemma mot israeliska Hapoel Be’er Sheva och 1-3 borta mot Sparta Prag. De siffrorna får tala för sig själva.

Större fokus från Southampton, även om mer kunde önskas senast – 0-0 borta mot Hapoel – men dessförinnan krossades Sparta Prag med tre mål mot noll inför hemmapubliken.

Klass, form och motivation – det är tre faktorer som talar för skrällen.

Southampton +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst vid oavgjort – spelas till 1,87 gånger degen hos Redbet, som ni får 2 000 kronor i välkomstbonus hos!

Bredaste utbudet av livestreams

Bet365 erbjuder mängder av gratis livestreams och 1 000 kr bonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Southampton +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, torsdag 20/10
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 42%
X: 29%
2: 31%
Över 2,5 mål: 51%
Under 2,5 mål: 53%

 


60 free spins utan insättning!


SverigeKronan ger nya kunder 60 free spins helt utan krav på insättning. Vid insättning får du ytterligare free spins och bonus.

Hämta dina free spins här.

Jämför casinon