10 oktober 2016 Leicester Manchester City

Speltips, Leicester – Swansea 24/4: Är titelfrossan här?

Har serieledande Leicester drabbats av frossa? Swansea City hemma på King Power Stadium, utan den främste stjärnan tillgänglig, blir en perfekt uppgift för att utvärdera det. Vi plockar ut ett 1X2-tecken.


Det osannolika ser ut att hända – Leicester, tippade i botten av serien, ser ut att vinna hela Premier League och således stå för den största skrällen i europeisk toppfotboll i modern tid. Fyra matcher återstår och fem pinnar skiljer ner till tvåan, den enda utmanaren, Tottenham. Ska nämnas att spelschemat är hemskt tufft – efter denna fajt väntar Manchester United (b), Everton (h) och Chelsea (b).

Swansea är å andra sidan en besvikelse modellen större. Truppen borde hålla för den övre tabellhalvan, men de har varit inblandade i bottenstriden och lyfte inte ifrån den fören den senaste tiden. Formen hittades och därför är det lite förvånande att man föll så hårt mot Newcastle förra veckan; 0-3 skrevs förlustsiffrorna.

Ettan spelas

Senast tappade Leicester mot West Ham efter att Jamie Vardy blivit utvisad i den andra halvleken – 1-0 tappades till 1-2 innan kvitteringsbaljan kunde forceras in i de absoluta slutsekunderna. Hade anfallsstjärnan inte stått för ett sådant hjärnsläpp skulle med all sannolikhet alla tre pinnarna hämtats in.

Kanske har de drabbats av titelfrossa?

Nja. Undertecknad tror inte det. Om tappet kommer, är det inte nu. Ett omotiverat Swansea i det hopplösa mittenskiktet bör inte kunna sätta stopp för serieledarens frammarsch. Dessutom var prestationen mot Newcastle senast under all möjlig kritik. 0-3 talar sitt tydliga språk.

Att spela utan den store fixstjärnan kan ställa till det, men Leicester är inte serieledare bara av hans förtjänst. Kollektivet är det som utmärker dem.

Det här vinner Leicester och 1,75 x polletterna för den raka ettan är smakrika siffror. Stort spelvärde och risken för oddsdropp får ses som överhängande.

Ny dubblad bonus hos Mybet!

Mybet har dubblat bonusen och ger nu nya kunder hela 2 000 kr!
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Leicester vinner, rak etta
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (Unik: 1 000 + 200 kr bonus)
Spelstopp: 17:15, söndag 24/4
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 57%
X: 26%
2: 17%
Över 2,5 mål: 47%
Under 2,5 mål: 57%

 


Sätt dina egna odds - nu 1 000 kr bonus!

Betfair låter dig sätta dina egna odds och ger nu nya kunder 1 000 kr bonus.

Hämta bonusen här!

Jämför casinon

Send this to a friend