18 april 2017 Real Madrid Bayern München speltips Champions League betting

Speltips, Levante – Real Madrid 2/3: Kan Real studsa tillbaka?

Ett skadeskjutet Real Madrid i gungning ska försöka studsa tillbaka i bortamatchen mot tabelljumbon Levante. Lyckas de? Jo, vi tror ändå det.

null

Det ser inte ljust ut för Levante i kampen om ett nytt kontrakt i förstadivisionen, även fast de bjudit på en del okej prestationer den senaste månaden. Glappet upp till säker mark är på fyra pinnar och under transferfönstret förstärktes truppen rejält, i ett försök att fixa det här kontraktet. Efter en 3-0-vinst över Getafe, var de tillbaka på förlustspåret när siffrorna skrevs desamma, fast omvända, borta mot Villarreal senast.

Även Real Madrid är illa ute. Klubben är allt annat än i harmoni och det har uppenbarligen varit en tryckt stämning i truppen; efter 0-1-förlusten i derbyt mot Atlético Madrid senast, vilket också innebär att titelhoppet är helt dött, stack fixstjärnan Cristiano Ronaldo ut hakan i media och sågade sina medspelare. Innan dess fick man bara oavgjort, 1-1, borta mot Málaga.

Ska vara klasskillnad

Problemen till trots, och det faktum att Real Madrid svikit stort på resande fot under spelåret – en klar bortavinst känns som den mest logiska utgången av den här fajten. Det är trots allt tabelljumbon den spanska huvudstadsjätten ställs emot.

Gästernas frånvaroproblem har blivit lite större i och med att Karim Benzema samt Luka Modric nu åkt på skador. En stark startelva kan ändå ställas ut, men vikten på Cristiano Ronaldos axlar – att hålla anfallsspelet uppe – blir större eftersom även Gareth Bale saknas.

Litet avbräck för Levante med David Navarro out. Inte optimalt att få rotera i backlinjen mot en motståndare av Reals kaliber.

Bättre chans för att ta revansch får Real Madrid knappast. De är flera snäpp vassare och och tränaren Zinedine Zidane har tryckt på att trepoängaren är det enda som räknas. De åtta senaste inbördes mötena har också slutat i vinster för Real, sex av dem med minst två baljor.

Real Madrid -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsvinst – synas till fina 1,88 x insatsen hos Bet365.

Guide: Spelbolagens bästa bonusar

Vi har samlat de bästa bonusarna från mängder av spelbolag. Guiden uppdateras löpande, missa inte marknadens bästa bonusar!
Klicka här för att se alla oddsbonusar

Speltips:

Speltips: Real Madrid -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, onsdag 2/3
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Levante 7,00
Oavgjort 4,60
Real Madrid 1,51 [bet-at-home]
Över 2,5 mål 1,57
Under 2,5 mål 2,60

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 14%
X: 22%
2: 66%
Över 2,5 mål: 64%
Under 2,5 mål: 38%

 


Sätt dina egna odds - nu 1 000 kr bonus!

Betfair låter dig sätta dina egna odds och ger nu nya kunder 1 000 kr bonus.

Hämta bonusen här!

Jämför casinon