man utd west ham 13/3

Speltips, Manchester United – West Ham 13/3: Favorit i fara

Manchester United är ofta en oddsfavorit i fara – så även när West Ham besöker Old Trafford. Fortsätter det fria fallet för de röda djävlarna?


PL-sexan mot femman. Manchester United – en fatal besvikelse. West Ham – en brutal succé. Det är ju så; de röda djävlarna är en av de rikaste klubbarna i världen medan West Ham senast under fjolåret landade på den undre tabellhalvan och har ett klart mindre kapital att spendera.

En semifinalplats är det som står på spel – och då är det bara ett litet kliv till finalen på Wembley. Eftersom titelmöjligheten i serien är borta, ökar vikten av den här fajten. Såklart. Nu är de ju båda mitt inne i striden om Europabiljetterna, men alltjämt en betydelsefull batalj.

Manchester United har haft ett oerhört tacksamt spelschema i cupen hittills; värjt undan Sheffied United, Derby och Shrewsbury. Inte en enda motståndare från finrummet, med andra ord. Gästerna har städat undan Wolverhampton, Liverpool och Blackburn.

West Ham har kapaciteten

Som nämnt; United är ofta en favorit i fara och överskattas inte sällan av marknaden och oddssättarna. Så är fallet även här. Även ett fenomen att West Ham underskattas. Allt som allt – skrällvärdet är stort.

Gästerna har visat att de tar cupen på fullaste allvar. Stått för flera fantastiska prestationer; städat undan Liverpool och förnedrade Blackburn Rovers med 5-1 senast – på bortaplan. Formen är mycket fin och när 0-2 vändes till 3-2-vinst borta mot Everton under slutkvarten senast, var det den fjärde raka segern.

Värre för United, vars tränare Louis van Gaal sitter extremt illa till efter 180 spelade minuter utan mål och två förluster, mot West Bromwich och Liverpool. Truppsituationen är ännu värre nu när fixstjärnan Juan Mata missar matchen. Tunt.

För West Ham har skadeeländet lättats upp rejält. Enner Valencia, Victor Moses och Joey O’Brien har alla börjat träna på nytt och kan eventuellt spela här.

Raka tvåan plockas till 4,20x.

Bonuskoden ger 1 000 kr bonus

Betrally finns helt på svenska och via länken här nedanför och med bonuskoden VRALLY får nya kunder 1 000 kr bonus.
Hämta din bonus här!

Speltips:

Speltips: West Ham vinner, rak tvåa
Odds: 4,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsafe (Unik: 1 500 kr bonus)
Spelstopp: 17:00, söndag 13/3
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Testa Viaplay idag, öppna konto här

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Manchester United 2,00
Oavgjort 3,60
West Ham 4,20
Över 2,5 mål 2,15
Under 2,5 mål 1,78

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 50%
X: 28%
2: 24%
Över 2,5 mål: 47%
Under 2,5 mål: 56%

 


Sätt dina egna odds - nu 1 000 kr bonus!

Betfair låter dig sätta dina egna odds och ger nu nya kunder 1 000 kr bonus.

Hämta bonusen här!

Jämför casinon