1 september 2017 Danmark Polen

Speltips, Polen – Holland 1/6: Fint spelvärde hittat

Vänskapsmatch vankas mellan Polen och Holland. De förstnämnda är skållheta just nu och laddar upp inför den kommande EM-premiären. Får de beskeden de vill ha?


Polen visade upp styrkebesked i kvalet till sommarens europeiska mästerskap i Frankrike. Grupp D:s andraplats plockades, strax bakom ärkerivalen och dominanten Tyskland. Irland jagade häck i häl, men över det hela var det mer än förtjänt att EM-biljetten plockades. Under period var Polen rentav briljanta.

Medan Polen flexade musklerna i kvalet, stod Holland för det stora fiaskot. Det stjärnspäckade fotbollslandet hamnade på fjärdeplatsen i grupp A – med Tjeckien, Island och Turkiet ovanför i tabellen. Faktum är att de inte ens var i närheten av att nå mästerskapet. Endast Kazakstan och Lettland var sämre.

Polen starkare

Starka namn finns det massvis av i Holland, men de har inte alls fått till det på sistone och är uppenbart överskattade. Man tillhör inte den europeiska toppen längre och lever till stor del just på deras – namn.

Polen är en oerhört intressant fotbollsnation, vars kollektiva styrka är stor – och på topp finns eminente Robert Lewandowski. Anfallaren stod för 30 baljor på 32 seriefajter i Bayern München under spelåret och får tituleras som en av de absolut bästa i världen.

Nu ska Polen sätta en startelva till mästerskapet som lurar runt hörnet. Räknar med att de ställer ut ett starkt manskap, vilket också rapporterna på förhand antyder. Danny Blind, Hollands förbundskapten, har deklarerat att det kommer roteras på åtminstone tre-fyra positioner.

I vänskapsmatcherna efter kvalet har Polen briljerat. Fyra av fyra matcher – mot Island, Tjeckien, Serbien och Finland – har vunnits och senast plockades de sistnämnda ner med förkrossande 5-0 trots rotation. Holland har å andra sidan varit en hel del upp och ner.

På hemmaplan ska Polen vara klart större favorit än oddsen visar på och de spelas med försäkringen att få pengarna tillbaka vid oavgjort till finfina 1,85 x insatsen.

Guide: Spelbolagens bästa bonusar

Vi har samlat de bästa bonusarna från mängder av spelbolag. Guiden uppdateras löpande, missa inte marknadens bästa bonusar!
Klicka här för att se alla oddsbonusar

Speltips:

Speltips: Polen draw no bet
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (Unik: 1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 1/6
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 39%
X: 29%
2: 35%
Över 2,5 mål: 49%
Under 2,5 mål: 55%

 


Sätt dina egna odds - nu 1 000 kr bonus!

Betfair låter dig sätta dina egna odds och ger nu nya kunder 1 000 kr bonus.

Hämta bonusen här!

Jämför casinon

Send this to a friend