30 november 2016 PSG Angers

Speltips, PSG – Angers 30/11: Starkt favoritskap

Paris Saint-Germian har fått upp farten på allvar och när de får besök av ett mediokert Angers på Parc des Princes kan vi mer eller mindre bara se det sluta på ett sätt. Kross att vänta?


En katastrofal start på spelåret satte PSG i en prekär sits och ännu är de inte helt återhämtade från sviterna av den – bara en tredjeplats innehas i den serie som de dominerat totalt de senaste åren. Dock, bara en pinne upp till serieledande Nice just nu.

Ute i Europa ser det bättre ut för PSG och för att förstaplatsen i gruppspelet ska tappas till Arsenal måste poäng tappas hemma mot Ludogorets och den risken är förstås försvinnande liten. Saker faller på sin plats.

Angers, ja. De var nykomlingar förra året; gick starkt då, landade i mittenskiktet av tabellen, och det ser ut att bli en liknande historia även denna säsong. Precis i mitten, på tiondeplatsen, är de placerade och såvida bottenstriden kan undvikas är det positivt. Och visst borde de kunna det?

PSG har medvind

Förra årets identiska möte slutade i en 5-1-vinst för Paris Saint-Germain. Inte heller här borde de ha några större problem att kamma in tre färska pinnar – också med marginal?

Blir svårt att stoppa PSG nu när de fått upp farten. Trots att Zlatan Ibrahimovic inte finns i truppen längre, håller de en helt annan klass än resterande konkurrenter i serien – det skulle vara en makalös skräll om de inte vann Ligue 1.

Nu senast plockades Lyon ner med 2-1 – på bortaplan, vilket betyder att inte en enda av de 11 senaste matcherna förlorats, 9-2-0 i resultatraden. Positiv prestation då också, så det är klart att spelarna växer i takt med att resultaten prickar in. Positiv cirkel.

Här ser det dessutom ut som att PSG får tillbaka Àngel Dí María i spel. Fantastiskt viktig pusselbit på mittfältet med sin kreativitet.

Halvdan form i Angers också, som förlorade med uddamålet hemma mot Saint-Etienne förra veckan. Små skadeproblem också, samt att Yoann Andreu är avstängd. Betydande avbräck!

PSG -1,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de vinner med exakt två mål – testas till 1,80 x insatsen hos Unibet, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos!

Unik bonus: 2 000 kr istället för 500

Expekt ger vanligtvis nya kunder 500 kr bonus men våra läsare får hela 2 000 kr i bonus!
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: PSG -1,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, onsdag 30/11
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 83%
X: 14%
2: 6%
Över 2,5 mål: 61%
Under 2,5 mål: 43%

 


60 free spins utan insättning!


SverigeKronan ger nya kunder 60 free spins helt utan krav på insättning. Vid insättning får du ytterligare free spins och bonus.

Hämta dina free spins här.

Jämför casinon

Send this to a friend