20 december 2016 Real Sociedad Real Valladolid

Speltips, Real Sociedad – Real Valladolid 20/12: Bwin sticker ut hakan – dukar ut stort spelvärde

Cupretur väntar på Anoeta Stadium. Real Sociedad sitter i förarsätet efter att ha vunnit med 3-1 borta över Real Valladolid. Kan de sätta spiken i kistan här? Spelbloggare alldeles oavsett hittat ett smakrikt speltips!


Real Sociedad är ett oerhört intressant projekt – de har fått ihop en slagkraftig trupp och är så bra placerade som femma i Primera División. Kan det kanske till och med bli en CL-biljett? Speciellt på sistone har det sett fantastiskt bra ut; 7-1-1 i formraden. Det är inte heller bara resultaten som imponerar, utan den typ av fotboll som spelas; framåtlutad och effektiv.

En nivå neråt i seriesystemet, Segunda División, hittar vi Real Valladolid. De har varit en hel del upp och ner under spelåret – varvar fantastiska prestationer med usla sådana – och hittas i mittenskiktet av tabellen, men det är extremt tajt i den och upp till playoffområdet skiljer endast två pinnar. Fokus på den kampen?

Xabi Prieto är avstängd för Sociedads del.

2,40 är i överkant

Rotation, det kan vi räkna kallt med i matchen.

Finns spelare utanför respektive startelvor som vill visa framfötterna och med en rätt avslappnad inställning till den här fajten – varken Sociedad eller ens Valladolid kan väl tro att en vändning är möjlig? – borde vi kunna få se en del mål denna kväll.

Real Sociedad är i fantastisk målform, men också släppt till en del på sistone; spelar en positiv och framåtlutad fotboll. Samma sak för Valladolid, som har ett bra målsnitt i andradivisionen.

Precis som rapporterna och resultatet antyder, var också den första matchen en öppen och underhållande historia. 1-3 på resultattavlan då.

Får vi se mål åt båda håll? Till 2,40 x insatsen är det absolut spelbart. Det får vi av Bwin, som har en välkomstbonus på 250 kronor, och det är hela 15 punkter bättre betalt än hos närmsta konkurrent.

Unik kampanj: 1 000 kr bonus + 400 kr riskfritt spel

Nordicbet ger utöver deras vanlig bonus på 1 000 kr våra läsare även ett riskfritt spel värt 400 kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,40 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 20:00, tisdag 20/12
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 80%
X: 15%
2: 7%
Över 2,5 mål: 63%
Under 2,5 mål: 43%

 


60 free spins utan insättning!


SverigeKronan ger nya kunder 60 free spins helt utan krav på insättning. Vid insättning får du ytterligare free spins och bonus.

Hämta dina free spins här.

Jämför casinon

Send this to a friend