29 september 2016 Hapoel Southampton

Speltips, Southampton – Crystal Palace 15/5: Söndagens bästa speltips

Southampton har slutspurtat med flaggan i topp och jagar en Europabiljett. I årets sista match välkomnar de Crystal Palace, som har siktet på en helt annan uppgift, till St. Mary’s Stadium under söndagseftermiddagen och då talar allt för ettan.

null

Som ”The Saints” återhämtat sig; från att ha varit i en prekär situation, där allt tydde på att det skulle bli en plats i mittenskiktet, har de satt rejäl fart under slutspurten av seriespelet och helt plötsligt lever Europahoppet i allra högsta grad. Sjundeplatsen innehas och siktet är på att i alla fall studsa upp en plats.

Gästande Crystal Palace får betraktas som en stor besvikelse detta spelår, åtminstone i serien. Kontraktet säkrades dock för några veckor sedan och nu är siktet helt inställt på FA-cupfinalen, vilken nåtts efter flera fina skalper, mot Manchester United nästa vecka.

Det ser ut som att Southampton kommer till spel helt utan avbräck – mycket positiva besked. Flera skador hittas dock hos Crystal Palace.

Värden vinner med minst två baljor

Förutom dessa skador, väntas Crystal Palace rotera en hel del. Vila de mest betydande pjäserna. Den enda motivationen här, det är att stå för en bra prestation och uppladdning inför cupfinalen. Räcker det mot ett helmotiverat och klart starkare Southampton – på bortaplan?

Svaret är, förstås: nej.

Southampton har toppat formen totalt, perfekt tajmat till slutspurten. Innan 2-1-vinsten borta över andraplacerade Tottenham senast värjdes Manchester City undan med 4-2 inför hemmapubliken. Superba, helgjutna insatser. 6-2-1 står formraden i och den enda torsken kom mot serievinnaren Leicester.

Räknar kallt med att oddsen på spelen till värdens favör kommer droppa till närmare avspark, så här handlar det om att inte vänta med att placera spel.

Southampton -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om ”The Saints” vinner med  minst två baljor – till kalasfina 1,98x. Spelvärde hittas runt 15 punkter neråt. Summa summarum – söndagens i särklass bästa spel?

Ny bonus på hela 500%

Expekt har släppt en ny bonus för nya kunder på hela 500% upp till 500 kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Southampton -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, söndag 15/5
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Testa Viaplay idag, öppna konto här

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 74%
X: 18%
2: 10%
Över 2,5 mål: 60%
Under 2,5 mål: 43%

 


Sätt dina egna odds - nu 1 000 kr bonus!

Betfair låter dig sätta dina egna odds och ger nu nya kunder 1 000 kr bonus.

Hämta bonusen här!

Jämför casinon