4 februari 2017 Djurgården Rögle

Speltips, Djurgården – Frölunda 10/11: 1X2-tecken hämtas ut

SHL är tillbaka efter det kortare uppehållet och bjuder på inte färre än fem matcher under torsdagskvällen – ena av dessa mellan krislaget Djurgården och de regerande mästarna Frölunda. Spelbloggare har hittat ett suveränt speltips inför matchen, hämtat från 1X2-marknaden.


Inför spelåret tippades Djurgården som en liten outsider i SHL, som en utmanare uppåt i tabellen, från vissa håll, men nu talar snarare allt för att de får fokusera allt på att överleva i det svenska finrummet. Smaka bara på det här; åtta pinnar på 13 matcher. Endast Leksand är sämre – på fem. Kris, det är bara förnamnet som förklarar situationen i Stockholmsklubben.

Ljusare ser det ut för de regerande mästarna Frölunda. Fem treor på de sex sista SHL-matcherna före serieuppehållet. Väl under det har man istället haft full rulle i CHL, där det blev dubbla vinster över Eisbären Berlin, med 6-1 och 4-1, så det är med bästa möjliga känsla de kommer ut på Hovets is.

Förstärkt med NHL-profil

3,20-4,50-2,08 – så ser 1X2-marknaden ut inför matchen. Och då dyker en fråga upp; varför är Frölunda inte större favoriter än så?

Klart saker kan förändras över ett uppehåll, men det känns spontant som att DIF har slut på idéer – och att böja formkurvan uppåt, resultatmässigt, mot ett superbt Frölunda? Nja. Stockholmarna har trots allt åtta förluster efter varandra i SHL, de fyra senaste alla under ordinarie tid.

Draget, i alla fall som syns utåt? Byte av kapten. Ren signalpolitik, och det borde inte förändra någonting i praktiken för DIF.

Att Frölunda fått spela under uppehållet borde nästan tala till deras fördel, så bra prestationer som de stått för. 7/8 senaste matcherna har vunnits och då kom den enda förlusten mot den lika imponerande som oväntade serieettan Karlskrona HK.

Nu har Frölunda dessutom förstärkt med Sean Bergenheim – en namnstark värvning, med massvis av rutin från NHL.

Finns inte mycket som talar för ”Blåränderna” den här aftonen…

Den raka tvåan spelas till 2,08 x insatsen hos 24hBet, som ni får €50 i välkomstbonus bonus hos!

Hämta 1 200 kr bonus hos OddsAutomaten idag!

Sätt in 1 200 kr - Få 2 400 kr att spela för hos nya OddsAutomaten.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Frölunda vinner, rak tvåa
Odds: 2,08 (Jämför alla odds)
Bolag: 24hBet (€50 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, torsdag 10/11
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 31%
X: 22%
2: 48%
Över 4,5 mål: 60%
Under 4,5 mål: 39%

 


60 free spins utan insättning!


SverigeKronan ger nya kunder 60 free spins helt utan krav på insättning. Vid insättning får du ytterligare free spins och bonus.

Hämta dina free spins här.

Jämför casinon

Send this to a friend