29 november 2016 Växjö Färjestad

Speltips, Växjö Lakers – Färjestad 29/11: Repris på helgens match

Det mesta talar för en hemmavinst – form, hemmais och skadebesked – när Växjö Lakers tar emot Färjestad på Vida Arena under tisdagskvällen. Vi lämnar därför förtroendet i deras händer – till 2,20 x insatsen.Grundseriens sista möte mellan Växjö och Färjestad är det som ska spelas. Det senaste spelades i slutet av förra veckan och då vann Växjö med 3-1 på bortais, men de två matcherna dessförinnan vann FBK.

Som alltid friska pinnar på spel i SHL, nu runt slutspelsstrecket. Växjö hittar vi på femteplatsen med ett 38 inspelade pinnar på 22 matcher och två platser samt bara tre pinnar under dem hittas Färjestad. Flera konkurrenter i samma tabellområde, inom en liten radie. Öppet race!

Får vi en repris på lördagens match eller kan Färjestad ta revansch? De sistnämnda skulle må oerhört bra av en seger, som deras form sett ut.

Ettan lockar

Som nämnt, det mesta talar för hemmalaget här – formen, hemmais och veckans truppbesked för Färjestad.

Tre dagars vila sedan mötet i Löfbergs Lila Arena i Karlstad – 3-1 till Växjö då och det stärker såklart dem inför den här matchen. Känslan är bättre i truppen, segerminnena färska – och samtidigt som Växjö vunnit fyra av de fem senaste matcherna, alla under ordinarie tid, har FBK istället förlorat fem av de sex senaste.

Dessutom har Färjestad fått flera tuffa skadebesked i veckan; Tomas Skogs, Rasmus Asplundoch Hugo Enick saknas. Mikael Wikstrand och Sebastian Erixson är osäkra för spel. Motgångarna radas upp.

Gästerna har framförallt haft svårt att komma till situationer framför motståndarnas mål på sistone, men även målvaktsspelet har det varit sisådär med. Svårt att ladda om från nederlaget senast på ynka tre dagar.

Kan Växjö såra Färjestad på nytt? Vi tror faktiskt det…

Den raka ettan finns till hela 2,20 x polletterna hos vår favoritbookie, William Hill. Saknar du ett konto hos dem? Öppna ett och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus via denna länk!

Unikt gratisspel från Betsson

Våra läsare får en unik bonus från Betsson. Förutom den vanliga bonusen på 1 000 kr får våra läsare även ett gratisspel värt 200 kr!
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Växjö Lakers vinner, rak etta
Odds: 2,20 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, tisdag 29/11
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 45%
X: 22%
2: 32%
Över 2,5 mål: 55%
Under 2,5 mål: 43%

 


Betsson ger unik bonus


Våra läsare får unik bonus från Betsson, 1 000 kr + 200 kr gratisspel.

Hämta din bonus här!

Jämför casinon