14 mars 2017 AFC Wimbledon MK Dons

Speltips, AFC Wimbledon – Plymouth 30/5: Matchstart redan 16:00 på Wembley

Det är intressanta tider för den som gillar engelsk fotboll, speciellt den lite längre ner i seriesystemet. Under måndagen avgörs play-offet till League One.


Det kan inte vara lätt att vara Wembley Stadium för tillfället. Helg efter helg, dag efter dag, spelas det tunga och väldigt viktiga matcher på den fantastiska gräsmattan på nationalarenan i London.

Den här måndagen är det dags för finalen i League Twos play-off, där vinnaren alltså kvalificerar sig för League One nästa säsong. De som gör upp är AFC Wimbledon och Plymouth.

Plymouth slutade på femte plats i tabellen, medan AFC Wimbledon hamnade sex poäng och två placeringar bakom. Det ska också sägas att lagen vann en varsin match mot varandra under säsongen – båda i sin respektive bortamatch.

Närmast identisk uppladdning

För att ta sig till den här finalen har båda lagen klarat sig igenom en tuff semifinal. Intressant nog har det varit i stort sett identiska insatser från båda lagen. AFC Wimbledon slog Accrington Stanley med totalt 3-2 över två matcher. En 1-0-vinst på hemmaplan och sedan 2-2 på bortaplan i returen.

Plymouth å sin sida vann också 3-2, men över det gamla klassiska laget Portsmouth. Därtill vann Plymouth också sin hemmamatch och klarade 2-2 på bortaplan. Närmast identisk uppladdning alltså.

Känslan inför den här matchen är att det är två offensivt starka lag som gör upp. Plymouth är det lag som framförallt har en offensiv styrka att skryta med. Laget har tryckt in minst två mål i sju av sina åtta senaste matcher. Dessvärre har laget också släppt in mål i nio av sina elva senaste matcher.

AFC Wimbledon är inte heller ofarliga. Laget nätar så gott som alltid, men har också gjort sig kända som ett lag som vinner sina matcher med 1-0. Det blir nog svårt den här gången då Plymouth helt enkelt sällan nollas.

Därför spelar vi båda lagen göra mål till 2,02 hos Unibet.

Unik bonus: 2 000 kr istället för 500

Expekt ger vanligtvis nya kunder 500 kr bonus men våra läsare får hela 2 000 kr i bonus!
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,02 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  16:00, måndag 30/5
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

Statistik, jämför lagen:

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 33%
X: 31%
2: 38%
Över 2,5 mål: 43%
Under 2,5 mål: 61%

 


Riskfritt spel från Betsson


Satsa 1 000 kr hos Betsson helt riskfritt!

Hämta ditt riskfria spel här!

Jämför casinon

Send this to a friend