12 oktober 2017 Djurgården Färjestad

Speltips, KalPa – Djurgårdens IF 4/10: Det första av två CHL-möten

Den offensiva formen är inte på topp, men Djurgårdens IF tar sig över den finska gränsen med förhoppningen om att få med sig ett bra resultat hem till Stockholm. Hemmalaget Kalpa vill förmodligen annat inför CHL-mötet mellan lagen.


Djurgårdens IF har haft en tuff inledning på den här säsongen, åtminstone i det inhemska ligaspelet. På fyra spelade SHL-matcher har 08-laget blott tre inspelade poäng, samtidigt som de faktiskt har tre raka förluster i bagaget.

Det stora problemet är – precis som Niklas Wikegård med en äran påpekat via bland annat sin youtubekanal – är det offensiva spelet. Djurgården har haft svårt att etablera tryck i offensiv zon och känns allmänt uddlösa.

I CHL är laget dock framme vid slutspel, där finska KalPa väntar i den första omgången. Det är verkligen ingen lätt match, speciellt inte som formen är just nu. KalPa är ett stabilt topplag i den finska ligan. Det som gör matchen än svårare ur gästernas synvinkel är motivationsfaktorn. Är det verkligen här som laget lägger sin fulla kraft när spelet krampat i SHL?

Det första av två heta möten

Det är hur som helst det första av två möten mot KalPa i den första slutspelsrundan i CHL. Det betyder att Djurgården inte på något sätt behöver avgöra det här nu, snarare tvärtom. Med tanke på den knackiga formen är det troligt att 08-laget försöker täta till det på bortaplan, för att förhoppningsvis gå segrande ur striden på hemmaplan i nästa veckas returmöte.

Den förmodat något defensiva inställningen till matchen och den risiga offensiva formen är en kombination som gör att vi inte tror på särskilt många bortamål här. KalPa är dessutom kända som ett välorganiserat lag, som på fyra hemmamatcher i ligan bara släppt in sex mål.

Med det här i åtanke känns underspelet på Djurgården väldigt intressant. Högst odds hittar vi hos Betway, som dukar upp 1,76 gånger pengarna på Djurgården under 2,5 mål (ordinarie tid). Det hugger vi direkt.

Vill du rygga spelet? Betway ligger klart högre än sina konkurrenter. Passa på att registrera dig hos Betway nu och ta samtidigt del av en unik bonus på 1 500 kronor som spelbolaget erbjuder alla nya kunder som registrerar sig via Spelbloggare. Klicka här för att låsa upp bonusen! 

Testa nytänkande Betser - få 100 kr omsättningsfritt!

Betser är årets stora nyhet. Tävla mot dina kompisar vem som bettar bäst. Testa idag och få 100 kr omsättningsfritt!
Hämta din bonus här!

Speltips:

Speltips:  Djurgårdens IF under 2,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,76 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (Unik: 1 500 kr bonus)
Spelstopp:  18:00, tisdag 4/10
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 43%
X: 22%
2: 37%
Över 5,5 mål: 41%
Under 5,5 mål: 64%

 


Bäst på betting i mobilen?


LeoVegas satsar på bli bäst på betting i mobilen. Nya kunder får 1 000 kr bonus + 200 kr mobilspel.

Testa själv här!

Jämför casinon