13 maj 2017 Manchester City Leicester

Speltips, Leicester – Everton 7/5: Uppvisningsmatch från sensationen

Den osannolika succén mot den totala floppen – årets klara PL-vinnare, Leicester, tar emot Everton på King Power Stadium. Vi räknar med att växeln sätts i av båda sidor – är en målrik match således att vänta?


Tippade i botten, som en av de i bottentrion. Istället – Leicester stått för den största skrällen i fotbolls-Europa under modern tid och står, med två matcher kvar att spela, som vinnare av Premier League. Hur kunde det hända? Hur är det möjligt?

Oavsett – Leicester har haft en sak som de andra toppkonkurrenterna saknat: stabiliteten. När de andra hamnat i dippar, då har ”The Foxes” fortsatt vinna. Faktum är att de förlorat så lite som tre fajter under hela spelåret. Sensationellt.

Everton däremot; de är en enorm besvikelse. Truppen är fylld av klasspelare, men de har inte alls nått upp i standard – faktum är att man huserar på den undre tabellhalvan, elfteplatsen, och eftersom cuptiteln nu också är körd – möjligheterna ut i Europa – så väntas Roberto Martinez få foten på sin tränarpost. Kan också komma att städas om en hel del i truppen. Starta om på nytt.

Supportrarna ska bjudas på show

Det har festats hårt bland Leicesterspelarna i veckan och nästa partaj ska utspelas på King Power Stadium. Supportrarna ska bjudas på en show, och ingenting annat. Resultat kommer inte behöva bevakas; melodin istället ljuda – full fart framåt.

I praktiken betyder den här matchen lika lite för Everton, som även de ska kunna trappa upp växeln. Dessutom är de ett av seriens mest anfallsglada lag; matcherna snittar 3,0~ baljor. Kontringsspelet är vasst, men defensiven ihålig.

Gasen i botten att räkna med, alltså?

Nu saknar båda sidor defensiva pjäser dessutom. Leicester har mittfältsmotorn Danny Drinkwater samt mittbacksklippan Robert Huth avstängda. Evertons backlinje är hårt sårad av flera skador – nästan hela den ordinarie saknas.

Kan inte annat än att se det här bli en målrik historia och över 2,5 baljor spelas till 1,66 x insatsen hos Redbet.

Sätt dina egna odds, nu 1 000 kr bonus

Hos Betfair kan man sätta sina egna odds, eller spela på andra spelares odds. Nu får nya kunder fina 1 000 kr i bonus.
Hämta bonusen här.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,66 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:30, lördag 7/5
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 51%
X: 26%
2: 24%
Över 2,5 mål: 60%
Under 2,5 mål: 43%

 


60 free spins utan insättning!


SverigeKronan ger nya kunder 60 free spins helt utan krav på insättning. Vid insättning får du ytterligare free spins och bonus.

Hämta dina free spins här.

Jämför casinon

Send this to a friend