3 oktober 2017 Leksand Vita Hästen speltips Hockeyallsvenskan

Speltips, Leksands IF – Rögle BK 4/12: Intressant bottenmöte

SHL:s två bottenlag gör upp i ett väldigt intressant bottenmöte under söndagen. Spelbloggare.se har hittat ett speltips till ett odds som känns väldigt generöst.


Leksands IF har inte haft en särskilt framgångsrik inledning på säsongen, men för den som vill vara lite optimistisk går det att skymta en viss formförbättring på sistone.

Det gör att laget nu har tämligen goda möjligheter att ta en efterlängtad seger i det kommande bottenmötet med Rögle BK, ett lag som också varit väldigt svaga under säsongsinledningen.

Inför den här matchen har Leksand nämligen tre vinster på sina fem senaste matcher. Dessutom har laget varit bra med i förlusterna, som senast mot Örebro HK. Då vann Leksand skottstatistiken överlägset, men lyckades tappa ledningen tre gånger om i matchen. Till slut blev det 4-3 till Örebro. Snöpligt.

Rögle BK är formsvagast i hela SHL

Med åtta förluster på sina nio senaste matcher är Rögle BK det lag i hela SHL som är klart svagast rent formmässigt. Poängskörden speglar också skåningarnas spel, som varit sämre än på väldigt länge under den sista perioden.

Med andra ord finns det inte mycket som pekar på att laget kommer att avancera i tabellen under säsongen. Vi räknar iskallt med att Rögle finns med i bottenstriden hela vägen in i mål. Huruvida de orkar mobilisera för att undivka nedflyttning låter vi vara osagt i det här skedet av säsongen.

Hur som haver känns favoritskapet inför just den här matchen glasklart. Det här är som upplagt för ytterligare en hemmaseger. Den raka ettan ger fina 2,40 gånger pengarna hos NordicBet (unik: 1 000 kr + 400 kr gratisspel). Det spelar vi med ett leende på läpparna.

Testa nytänkande Betser - få 1 000 kr bonus!

Betser är årets stora nyhet. Tävla mot dina kompisar vem som bettar bäst. Testa idag och få 1 000 kr bonus.
Hämta din bonus här!

Speltips:

Speltips:  Leksands IF vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,40 (Jämför alla odds)
Bolag:  NordicBet (Unik: 1 000 kr bonus + 400 kr gratisspel)
Spelstopp:  16:00, söndag 4/12
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 42%
X: 22%
2: 37%
Över 4,5 mål: 60%
Under 4,5 mål: 42%

 


Riskfritt spel från Betsson


Satsa 1 000 kr hos Betsson helt riskfritt!

Hämta ditt riskfria spel här!

Jämför casinon

Send this to a friend