Nashville Predators 19/10-16

Speltips, Nashville Predators – San Jose Sharks 10/5: Ska gästerna döda matchserien?

San Jose Sharks har möjligheten att sätta spiken i kistan när de gästar Nashville Predators för det sjätte mötet i lagens matchserien. Känslan är att trenden borde fortsätta precis som tidigare.


Nu är det kniven mot strupen för Nashville Predators, som behöver vinna den sjätte matchen i matchserien mot San Jose Sharks. Efter fem spelade matcher är det 3-2 i tavlan till gästernas fördel efter att de vann häromdagen med klara 5-1 på hemmaplan.

Tendensen har hur som helst varit tydlig rakt igenom hela matchserien. Det är jämnt och tätt, men lagen har ett par matcher var. Vi har fått se minst fem mål i samtliga matcher och båda lagen har visat sig vara väldigt starka framåt. Det är egentligen ingen överraskning.

Inte heller är det någon större överraskning att båda lagen läcker en hel del bakåt till och från. Det är en uppoffring som de mer eller mindre medvetet har gjort, när de vilar hela sin idé på en slags offensiv identitet. Kul för oss neutrala åskådare, dock.

Trenden borde hållas vid liv

Pressen är utan tvekan på hemmalaget inför det sjätte mötet, men de kan åtminstone vila på vetskapen om att de imponerat på hemmaplan hittills. Totalt åtta gjorda mål på två hemmamatcher mot San Jose Sharks i den här matchserien vittnar om att laget kan släppa loss inför sin egen publik.

Det ska sägas att båda lagen kommer till matchen med exakt samma trupper som senast. Inga avbräck att rapportera om i något läger alltså.

Med det i åtanke borde förutsättningarna för en målrik, svängig och underhållande historia vara väldigt goda. Visst, det finns alltid en risk att den här typen av avgörande matcher blir lite mer tillknäppta, men den tendensen har vi inte alls sett tidigare. San Jose Sharks vann till exempel sin avgörande match i den förra matchserien, mot LA Kings, med klara 6-3.

Därför tycker vi att 1,95 gånger pengarna på över 5 mål (inklusive förlängning) är bra hos Betsson. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt fem mål, till exempel om matchen går till förlängning efter 2-2.

Har ni hunnit testa Mybet än?

Just nu får nya kunder 1 000 kr bonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål (inklusive förlängning)
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson (1 000 bonus + 200 kr gratisspel)
Spelstopp:  03:00, tisdag 10/5
TV:     (TV-tablå)
Stream:   Testa Viaplay idag, öppna konto här

 

Statistik, jämför lagen:

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 38%
X: 26%
2: 38%
Över 5,5 mål: 40%
Under 5,5 mål: 65%

 


Betsson ger unik bonus


Våra läsare får unik bonus från Betsson, 1 000 kr + 200 kr gratisspel.

Hämta din bonus här!

Jämför casinon