Betfair

Betfair är inte som något annat spelbolag och man kan ofta tjäna väldigt mycket pengar här. I stället för att spela mot själva spelbolaget spelar du mot andra spelare och kan även erbjuda andra spelare dina egna odds.

Det tar ett tag att vänja sig vid det nya systemet men faktum är att när man väl gjort det är det omöjligt att sluta. Det är otroligt spännande att själv sätta oddsen och vanligtvis är oddsen de högsta på marknaden.

Då man bara spelar mot andra spelare tar Betfair ut 5% i avgift på vinster men de höga oddsen gör ofta att man trots det får ut mer än om man spelat på ett vanligt bolag.

De ebjuder även möjligheten att se matcherna live via deras hemsida och man kan även livebetta samt erbjuda egna odds under matchens gång. Det är ofta spännande av livebetta på just Betfair då linorna ofta svänger väldigt fort då det bara är spelare som spelar mot varandra.

Layouten är långt från den snyggaste men den är väldigt användarvänlig och det är lätt att hitta runt. De erbjuder även riktigt bra hjälpavsnitt där man kan lära sig hur man ska tänka när man själv erbjuder oddsen så oroa dig inte för det.

Bonus: Klicka här för att se aktuell bonus från Betfair.

Odds: 10
Utbud: 10
Layout: 8

Helhet: 9,5

Öppna konto hos Bet366 nu!

Betfair

Skrivet av: