Gratis online live streams, Serie A, La Liga m.m.

Här hittar ni hur ni enkelt kan se livestreams från de största fotbollsmatcherna.

Fotboll streaming:
Många spelbolag erbjuder fotbollsstreams nuförtiden men ingen kommer i närheten av Bet365 när det gäller utbud.

Genom Bet365 kan du bland annat se följande (OBS! vänligen notera att utbudet kan ha förändrats sedan denna text skrevs):

Dessutom sänder de vissa landskamper, samt en hel del övrig sport. De vanligaste sporterna förutom fotboll är tennis där de sänder flera ATP-turneringar samt basket.

Öppna konto hos Bet365 här – Se matcherna gratis och få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Hur streamar man matcher hos Bet365?

Att få livestreamad fotboll till din dator, läsplatta och mobil hos Bet365 kunde knappast ha varit enklare – ett konto med minst ett öre på kontot är allt som krävs för att få ta del av över 70 000 sportevenemang per år – bland annat fotboll, tennis och ishockey, men även flera mindre sporter.
Därefter är det bara att klicka in på antingen den specifika livestreamingsidan eller under liveoddsen, var streamen är placerad till höger sida av sajten.

De matcher som finns live och i schemat hittas listade och det är bara att vraka och välja, planera kvällen i soffan.

Hur streamar man matcher i mobil och surfplatta hos Bet365?

All livestreamad sport kan förstås också fås till mobilen och surfplattan, i exakt lika bra kvalité, utmärkt avskalad, som i datorn.

Kraven är desamma – ett konto med minst ett öre och utbudet är lika massivt. Bild och ljud är anpassat för den bästa möjliga mobila upplevelsen – i appen och på webben. Såvida operativsystemet är relativt nytt ska det rulla på hur bra som helst, för iOS och Android.

All livestreamad sport hittas under liveodds och därefter streamingfliken. Det är också enkelt att skifta mellan bild och liveodds, för att kunna placera eventuella spel så fort som möjligt – var du än är; i soffan, kollektivtrafiken eller på stan.

Vilka sporter finns med?

Matcher visas från alla de stora sporterna i Bet365’s streamingtjänst – fotboll, tennis, basket, ishockey, handboll och baseball för att nämna några. Man kan även hitta flertalet mindre kända sporter, för oss svenskar, i tjänsten – varför inte titta på dart- eller kanske badmintonmatcher som också kan spelas på?

Vilka ligor finns med?
Utbudet av matcher och sporter i Bet365’s streamingtjänst växer så det knakar. Allt från fotbollens Ligue 1, La Liga, Serie A till Championship finns. I tennisvärlden visas ofta de stora fajterna, bland annat från ATP och WTA. Annars kan även exempelvis basket- och baseballmatcher samt dito från ett flertal mindre sporter hittas vid de mest udda tidpunkterna på dygnet.

Vad krävs för att få se matcherna?

Kraven är få – och enkla att uppfölja.

Först och främst krävs, förstås, ett konto hos Bet365 och därefter även pengar på spelkontot – ett öre räcker. Det behöver inte kosta för att se den bästa sporten direkt i din mobil, dator eller surfplatta.

Annars kan ett relativt nytt operativsystem vara att rekommendera för bästa upplevelse, i vissa fall är det ett krav, samt att det finns tillgång till nätverk.

Så enkelt är det att se toppfotboll och livebetta i din dator, mobil eller surfplatta

Bet365 blandar det bästa från två världar – en fullfjädrad livespel- och livestreamingtjänst. Tillsammans är det helt avgörande faktorer till vad som skapar – vad många menar – världens bästa spelbolag.

För att denna kombination ska bli lönsam för kunderna, har se sett till så att skiftandet mellan streamingskärmen och liveoddsen i samma match sker med endast ett klick, på en sekund, i mobilen. Att skicka in ett spel, vid precis rätt tillfälle, blir inte enklare.

Framför datorn är rutan placerad precis bredvid oddsen och spelen kan således placeras när som och hur snabbt som helst.

En fullfjädrad liveoddssida kräver en streamingtjänst i världsklass – och de ska samspela i harmoni. Här är Bet365 marknadsledande och ett självklart val för den som älskare att spela live på sportodds och i synnerhet fotboll.

Regler & villkor gäller.

* VIKTIGT MEDDELANDE – Spelbloggare.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000 evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådana evenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinner dig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner. Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemang via livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var ditt land är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter till bet365 hittar du genom att klicka här och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

Skrivet av: