Oddsjämförelse – Hitta de bästa oddsen från spelbolagen

Enkel oddsjämförelse där kan ni enkelt kan jämföra odds från alla stora spelbolag på alla populära sporter och ligor.

Klicka bara på ”Välj sport” här nedanför och följ sedan instruktionerna.

Exempel på ligor ni kan jämföra oddsen på med denna oddsjämförelsetjänst. De absolut bästa oddsen från de största spelbolagen. Tjänsten fungerar även med under matcherna med de senaste liveoddsen.

Premier League, England
La Liga, Spanien
Serie A, Italien
Bundesliga, Tyskland
Ligue 1, Frankrike
Champions League, Europa
SHL, Sverige
NHL, USA/Kanada
KHL, Ryssland

Samt övriga sporter som t.ex. tennis, skidor, friidrott, basket, motorsport, US sports som NFL, MLB osv.

Därför bör ni jämföra för att hitta de bästa oddsen

Att bli en vinnare på sportbetting under tid är för all del svårt – men långtifrån omöjligt. Förutom att vässa på analyserna är det en fördel att jämföra odds från de olika spelbolagen, för att få så klara värdemarginaler som möjligt.

Har du hittat ett kalasspel att investera i?

Nöj dig helt enkelt inte med att kolla upp oddset på en enskild sajt du spelar på – med största sannolikhet kan du få bättre betalt på annat håll, bland de olika alternativen bookies.

Detta är – så nära som – ett måste för att bli en vinnare under tid. Vad ett enskilt spelbolag återbetalar på en viss marknad skiljer sig från match till match, men tittar vi på 1×2-marknaden brukar de skicka ut runt 90-98% i de större matcherna för att de själva ska säkra deras vinster.

Oddssättarna på de olika sajterna värderar förstås matcherna olika – de är människor, precis som du och jag; inte i närheten av felfria i sina analyser. De kan ställa ut helt annorlunda siffror och detta innebär att procenten i återbetalningen hamnar allt närmare hundra och att du som spelare får bättre möjligheter att hitta värdemarginaler.

Och nej, att klicka in på alla dessa manuellt vore bara ett slöseri med tid. Därför använder vi oss av en oddsjämförelse, där det enkelt kan klickas runt bland olika spelmarknader och -objekt samt matcher. Är ett utmärkt verktyg oavsett om du redan vet vilket objekt du är intresserad av, eller för att leta runt bland hundratals marknader – det behöver inte ta mer än ett par minuter.

Så – istället för att få exempelvis 95% återbetalat, hamnar siffrorna ofta närmare 100%, ibland över det till och med. Isåfall kan det vara på sin plats att investera i ett så kallat safebet, där du kan tjäna en hacka riskfritt.

Som ni säkert har koll på rekar vi framförallt från fotbolls-, tennis- och ishockeymatcher, men i oddsjämförelsen finns odds och spelobjekt från klart flera sporter. Allt från basket, trav och esport – ett 30-tal sporter och 100-tal länder, såväl pre- som livespel.

I vår oddsjämförelse här på Spelbloggare.se levereras endast odds från våra partners – de har vi själva valt ut med omsorg; endast spelbolagen vi anser vara pålitliga och värda att spela hos. Exakt vilka dessa är hittas enkelt i bonusguiden på sajten, vilken hittas här.

Skrivet av: