Nordicbet

Tycker du om att spela på svensk fotboll är förmodligen Nordicbet bolaget för dig. Givetvis finns här mycket även för alla andra också men på just svensk fotboll är de unika. De erbjuder ofta odds ner till division tre eller fyra vilket är väldigt unikt.

Det här breda utbudet gör även att man enkelt hittar de spel man är ute efter även om oddsen ibland ligger snäppet under till exempel Unibet. De har även en helt ny livebetting funktion som är bland de bästa på marknaden samtidigt som man kan se många matcher live direkt på deras sida.

När det gäller bonusar och gåvor är Nordicbet bland de mest generösa och det är inte ovanligt med bonusar på över 1000 kronor.

Deras design är genomtänkt och det går ofta snabbt att hitta det man söker men sedan har de även hjälpvideos som visar hur sidan fungerar om man är osäker.

Precis som de flesta andra bolag erbjuder de även poker, casino, games och bingo.

Bonus: För att se aktuella bonusar och erbjudande från Nordicbet klicka här.

Helhet: 9,0

Öppna konto hos Nordicbet nu!

Nordicbet

 • willmano

  Om man kan få upp till 1000kr extra som ska omsättas 6x med instatts. Pluss 500 kr gratis spel så är det ju den bästa bonusen helt klart men jag läser på allmänna vilkor under rubriken: Riskfritt spel, 100% upp till 500 kronor. 6. NordicBet förbehåller sig rätten att cancellera erbjudandet innan kampanjens slut den 31 december 2013. Gäller fortfarande gratisspelet?

  • http://www.spelbloggare.se Spelbloggare.se

   Hej,

   Eftersom de fortfarande har igång landningssidan antar jag att den gäller än.

   Däremot såg jag att det finns ytterligare en landningssida där de inte skrivit ut hur länge den gäller men med samma erbjudande 100% upp till 1 000 kr + 500 kr gratisspel:

   http://record.affiliatelounge.com/_aSRLje_Bzjv4gg9YKQrV6GNd7ZgqdRLk/1

By