Nya spelbolag 2018

Spelbloggare listar årets allra bästa nya spelbolag, för att du som läsare och spelare ska kunna ha de allra bästa förutsättningarna under 2018. Passa på att registrera dig hos ett spelbolag som är nytt på marknaden då sådana tenderar att bjuda till rejält!

Här listar vi spelbolag som är nya och tanken är att du som har ett intresse av betting och att få tag i de bästa spelbolagen lätt ska kunna navigera dig i den djungel som det har blivit inom branschen. Det finns massor av olika alternativ och det säger sig själv att det lönar sig att göra ett så informerat val som möjligt. Då går det att tillskansa sig fina erbjudanden, inte minst när du kliver in som kund hos ett nytt spelbolag som gärna vill locka nya spelare med hjälp av generösa bonusar eller riskfria spel exempelvis.

I vår lista går det därmed att få en bra överblick över vilka alternativ som finns, så att du kan göra ett bra val utifrån dina preferenser. Spelbolag kommer att passa olika spelare olika bra beroende på vad du prioriterar. Om du dessutom passar på att välja ett spelbolag som är nya på marknaden kan du alltså ta del av trevliga erbjudanden och bonusar i egenskap av ny kund.

Spelbolag som är nya på marknaden vill försöka att göra dig som ny kund nöjd, då det handlar om att sticka ut på en marknad där konkurrensen från andra aktörer är väldigt stor och där den hela tiden utmanar dig. Är du intresserad av betting är rekommendationen att med jämna mellanrum hålla koll på listan över nya spelbolag för att kunna göra ett så smart val som möjligt när det är dags att öppna ett nytt spelkonto. Glöm inte heller att sprida ut din spelkassa på minst ett par olika spelbolag för att inte missa chansen att lägga dina bets till så bra odds det bara går!

Nya spelbolag satsar på nya kunder

Om du håller utkik på vilka spelbolag som kliver in på marknaden fortlöpande ser du samtidigt till att aldrig missa ett erbjudande som är extra bra. I samband med sin lansering försöker spelbolagen ofta duka upp ett smörgåsbord med olika typer av lukrativa erbjudanden för att du ska känna dig extra välkommen som ny kund. Det blir en så kallad win-win, med tanke på att vi såklart också vill kunna ta del av så bra erbjudanden som möjligt när vi väl skaffar oss ett nytt spelkonto hos ett nystartat spelbolag.

Spelbolag som är nya på marknaden satsar också hårt på att vara så serviceinriktade som möjligt. Med alla till buds stående medel handlar det om att dels få nya kunder att lockas till spelbolaget, men det handlar lika mycket om att få kunderna att faktiskt stanna kvar. Det gör att servicen som erbjuds hos dessa spelbolag ofta håller hög klass, med en närvarande kundservice som hela tiden är behjälplig vid problem. En bra support, eller kundsupport som det också heter, är en underskattad aspekt hos ett spelbolag och börs ta i beaktande när du väl väljer vilket spelbolag du ska registrera dig hos.

Det blir också allt viktigare för spelbolagen att hitta sin nisch, någonting som kan ta sig uttryck på olika sätt. När konkurrensen om kunderna – det vill säga du som spelar och är intresserad av betting – tätnar mellan olika spelbolag gäller det att sticka ut. Det tar sig uttryck i form av erbjudanden och bonusar, inte minst för nya kunder, men det gör också att spelbolagen försöker sticka ut med en egen inriktning.

Det kan handla om allt från en väldigt bra app som gör ditt spelande väldigt mycket mer simpelt och smidigt. Det kan också handla om hårdsatsning på någon marknad eller sport som inte är så vanlig hos andra aktörer, exempelvis e-sport eller olika typer av fighting, MMA och liknande. Det kan också vara så att ett visst spelbolag har extra höga odds på en viss marknad eller inom en viss sport, något som öppnar för att hela tiden hålla koll på nya aktörer för att inte missa en guldgruva som öppnar upp sig någonstans.

Registrera dig hos flera spelbolag

Det finns många fördelar med att sprida ut sin spelkassa över flera spelbolag och aktörer på marknaden. Betting handlar primärt om att slå marknaden och att försöka lista ut var spelbolagen har sina luckor i oddssättningen. När du vill gör det går det att räkna hem tämligen fina vinster, om du bara har lite is i magen.

Om du då registrerar dig hos flera spelbolag kommer du ha fördelen av att kunna jämföra oddsen mellan olika bolag. Det är ingen hemlighet att olika aktörer satsar olika mycket på olika sporter, marknader eller tävlingar. Därför är det av yttersta vikt att dels anpassa sina val av spelbolag utifrån vilken sport och vilken typ av marknad man vanligtvis spelar på. Det är också viktigt att sprida ut sin spelkassa på så många olika spelbolag det bara går, för att på så sätt jämföra oddsen på varje tilltänkt spel mellan olika spelbolag. På så sätt går det att hela tiden spela till det högsta tillgängliga oddset. För det är nämligen så att det kan skilja ordentligt i oddssättningen mellan olika spelbolag.

Många sportevenemang 2018

Hela året 2018 kommer att vara fullt med många evenemang som kräver en ordentlig bredd i valen av spelbolag för den som tänker sig hitta de bästa oddsen vid flera tillfällen. Stora händelser sker inom flera sporter, eller vad sägs om vinter-OS i Sydkorea där det bland annat ska spelas ishockey både på dam- och herrsidan? Där finns det självklart en hel del gott att gräva sig ner i för den som är intresserad av att hitta fina odds inom betting.

Det kommer också att spelas internationell fotboll runt om i Europa, både när det kommer till det inhemska ligaspelet i ligor som Premier League, Bundesliga, La Liga och Serie A, men det är också dags för ett rafflande slutspel i Champions League. Det här är marknader som många spelbolag generellt är starka inom, vilket gör det än viktigare att faktiskt sprida ut spelkassan för att hela tiden se till att ha möjligheten att hitta så bra odds som möjligt innan du lägger ett spel.

När väl sommaren kommer är det åter dags för ett världsmästerskap i fotboll, den här gången i Ryssland. Fotbolls-VM är händelsernas händelse inom fotbollsvärlden – ja, kanske också sport- och idrottsvärlden. Här tenderar spelbolagen att stortsatsa – såväl nya som gamla sådana – något som gör det extra viktigt att hela tiden hålla koll på fina erbjudanden från olika aktörer. Den som är lite vaken och på hugget kan skaffa sig riktigt bra förutsättningar där.

Dessutom är det såklart slutspelstider i de amerikanska sporterna. Det betyder att det bland annat väntar Super Bowl tidigt på året, medan det senare är dags för slutspel i basketen (NBA) och ishockeyn (NHL). Här finns det dessutom många svenska spelare verksamma, något som brukar locka en hel del intresse.

För den som är intresserad av amerikanska sporter kan det vara en extra bra idé att kika på nya spelbolag för att se vilka marknader som de faktiskt satsar på. Det blir allt vanligare att spelbolagen försöker sticka ut på olika sätt, bland annat genom att nischa sig mot en speciell marknad eller en speciell sport. Den amerikanska marknaden, med de sporterna som tillhör den, är en sådan marknad som får mer och mer utrymme hos många nya spelbolag. Är du av den åsikten att det är sådan sport som är mest intressant när du sysslar med betting kan det vara extra viktigt att faktiskt registrera sig hos ett nytt spelbolag och då ett spelbolag som faktiskt satsar hårt på den marknaden.

Nya spelbolag har många fördelar

Som nämnts tidigare finns det många fördelar hos nya spelbolag, som kan kliva in på marknaden långt efter andra aktörer. Det gör att de har haft fördelen av att kunna se och lära av andras kloka och mindre kloka drag. Spelbolag som är nystartade har därför ofta en mycket genomarbetad idé och tar plats på marknaden med gott självförtroende.

Bland annat finns det ofta fina lösningar hos spelbolagen, inte minst tekniskt. För den som gillar att spela från andra enheter än datorn exempelvis, går det ofta att spela direkt i en app, via din telefon, via din surfplatta eller andra enheter som du kan ansluta till internet. Det gör det enkelt och mycket smidigt att lägga dina bets oavsett var du nu än må vara just för det tillfället.

Nya spelbolag är också spännande i den bemärkelsen att de tillför någonting nytt på marknaden, där många gamla spelbolag har funnits en längre tid. Det gör att de ofta vill komma in som en frisk fläkt och erbjuda någonting nytt till kunderna som är intresserade av att registrera nya spelkonton. Det blir därmed extra väsentligt för den som vill ha ett nytt spelkonto att faktiskt se till att jämföra olika alternativ – inte minst nya sådana som tagit klivit in på marknaden nyligen – för att inte missa någonting som sticker ut lite extra.

Skrivet av: