Burnley - Chelsea 18/8 2014 spetlips

Speltips/rek, Chelsea – Liverpool 29/12

Chelsea - Liverpool speltips
Foto: Bildbyrån

Liverpool föll nu senast borta mot Manchester City och nu väntar nästa tuffa bortamatch när man gäster Stamford Bridge och Chelsea under söndagen och vi har givetvis hittat ett bra speltips till matchen.

Liverpool hade fyra raka segrar när man föll nu senast för tre dagar sedan mot Manchester City. Men man vinner oftast sina matcher på hemmaplan och har bara vunnit en av deras sex senaste bortamatcher och det var mot Tottenham när de var som djupast i krisen.

Chelsea är samtidigt ett lag som kanske inte bjuder på de härliga 6-0 segrarna som t.ex. Liverpool och Manchester City men man är otroligt stabila och får ofta jobbet gjort. Det är inte alltid vackert men man vinner oftast sina matcher, speciellt på hemmaplan.

Man har just nu fyra raka hemmasegrar och har åtta segrar och ett kryss på de nio senaste hemmamatcherna.

Tätt spelschema kan avgöra

Chelsea har samtidigt en betydligt bredare trupp än Liverpool vilket behövs så här runt jul i Premier League, båda lagen spelade som sagt sin senaste match i torsdags och för Liverpool var det som sagt en toppmatch mot City. Dessutom väntar nya matcher för båda lagen den 1 januari vilket gör att de inte kan klämma ut det absolut sista av viktiga spelare idag.

Vi ser ett fint värde i oddsen runt 2,2 för en hemmaseger med tanke på hur lagen presterar på hemma respektive bortaplan den här säsongen. Det är en otrolig skillnad på Liverpool hemma på Anfield där man har sex raka segra och bortaplan där man gång efter gång faller ihop.

Speltips: Chelsea
Odds: 2,21 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (Nya kunder får 1 500 kr bonus)
TV: Viasat Fotboll, söndag 29/12 kl 17:00
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Chelsea 2,21 1 500 kr
Oavgjort 3,5 Regler och villkor gäller. 1 000 kr
Liverpool 3,55 3 000 kr
Under 2,5 mål 2,25 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,7 Regler och villkor gäller. 1 000 kr