Rek / speltips, SHL: Örebro – Luleå

Emil Jakobsson Publicerat: 31 October 2013
SHL rek, Örebro - Luleå
Foto: Bildbyrån

Vi har tre matcher från SHL under torsdagen men vi har hittat ett intressant spel när Örebro tar emot Luleå. Senast lagen möttes vann nykomlingarna överraskande och efter Luleås förlust nu senast mot Skellefteå är de säkert ute efter revansch.

Örebro lyckades slå Luleå på bortaplan med 5-4 men det såg lite skakigt ut. Efter en fin start på matchen släppte man in Luleå som hämtade upp 3-0 till 3-3 men efter en målvaktstavla av Daniel Bellissimo kunde Örebro få med sig tre poäng.

Det finns frågetecken runt båda lagens form just nu. Örebro har sex raka förluster även om man fått med sig en poäng från två av de tre senaste matcherna. Nu senast föll man efter straffar mot Färjestad.

Målsnålt efter målfest senast?

Luleå hade en otroligt fin svit på fem raka segrar efter förlusten mot Örebro då man även gjorde mängder av mål men efter det har man nu två raka förluster. Man föll efter förlängning borta mot Modo och sedan hemma mot Skellefteå nu senast.

Det lockar att spela Luleå med med tanke på deras svaga bortaspel (sjua i SHL med 12 poäng på 18 matcher) avstår vi oddsen runt 2,1.

Vi spelar i stället under 5 mål vilket ger pengarna tillbaka om det blir fem mål och vinst om det blir under fem mål.

Med tanke på hur båda lagen slarvade med defensiven sist de spelade mot varandra kommer båda lagens tränare trycka på att det inte får hända igen. Sedan har bara två av Luleås sju senaste gått över fem mål och bara en av Örebros åtta hemmamatcher den här säsongen har gått över 5 mål.

Speltips: Under 5 mål
Odds: 1,8 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1 000 kr)
TV: Cmore Sport, torsdag 31/10 kl 19:00
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Testa ett nytt spelbolag

TitanBet erbjuder våra kunder en unik bonus.
Hämta dina pengar här och testa ett nytt spelbolag.