Speltips / rek, Europa League: Lazio – Trabzonspor

Emil Jakobsson Publicerat: 11 December 2013

Europa League speltips LazioLazio har en sista match på sig att knipa förstaplatsen i sin Europa League-grupp men då krävs det att man vinner mot turkiska Trabzonspor som just nu toppar gruppen två poäng före italienarna.

Lazio har en jobbig säsong och ligger tolva hemma i Serie A. Man har två raka förluster bakom sig och bara en seger på de fem senaste matcherna.

Däremot har man spelat bra i Europa League där man är obesegrade den här säsongen. Tre segrar och två oavgjorda har det blivit, bland annat spelade man 3-3 borta mot kvällens gäster Trabzonspor.

Gästande Trabzonspor ligger sjua i turkiska Süper Lig och har precis som Lazio två raka förluster bakom sig. Men de hade samtidigt tre raka segrar innan de förlusterna.

Tips: Rygga vårt speltips gratis. Just nu erbjuder Betway 500 kr gratisspel för nya kunder. Läs mer här. 

Elva raka i Europa utan förlust

Ute i Europa League har de den här säsongen fyra segrar och en oavgjord och ett kryss räcker för att de ska säkra gruppsegern.

De har lyckats väldigt bra tidigare ute i Europa och de har faktiskt elva raka matcher i Europa League utan förlust bakom sig. På bortaplan i Europa League har man fem raka segrar.

Lazio ses som tunga favoriter men vi ser ett bra spelvärde i dubbelchansen X2. Ett kryss räcker som sagt för gästerna som visat fin form både den senaste tiden samt över en längre period när det gäller spel i Europa.

Lazio har som sagt bara en seger på de fem senaste och kan mycket väl tappa poäng här.

Speltips: Dubbelchans, X2
Odds: 2,08 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Nya kunder får 1 200 kr bonus)
TV: Cmore Live, torsdag 12/12 kl 21:00
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Lazio  1,8 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 3,7 titanbet logo 1 000 kr
Trabzonspor 5,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,81 comeon logo 3 000 kr
Över 2,5 mål 2,0 betsafe logo 2 400 kr