Speltips manchester united - tottenham

Speltips / rek, Europa League: Tottenham – Sheriff 7/11

Europa League speltips tottenham
Foto: Bildbyrån

Tottenham har gått rakt igenom Europa League den här säsongen med nio inspelade poäng på tre matcher. Man toppar med andra ord gruppen och under torsdagen kommer FC Sheriff från Moldavien på besök och vi har hittat två intressanta spel.

Gästande FC Sheriff dominerar den inhemska fotbollen i Moldavien men steget därifrån till Tottenham är givetvis gigantiskt. Spelbolagen erbjuder bara 1,14 i odds på hemmalaget och hela 26 gånger pengarna på gästerna.

Men vi lockas trots allt av Sheriff men inte som en rak seger, vi sätter våra pengar på handikappet +2,5 mål.

Tottenham har gått lite trögt de senaste matcherna. Nu senast blev det 0-0 mot Everton och innan det krävdes det straffar för att slå Hull. Man mötte även Sheriff nyligen ner i Moldavien, då vann man med 2-0.

Inte mer än två mål på åtta matcher

Tottenham har inte lyckats göra mer än två mål i någon av deras åtta senaste matcher trots att flera av dem varit mot svagare motstånd som till exempel Sheriff, Aston Villa, West Ham, Anzhi samt två matcher mot Hull.

Eftersom man har en viktig match mot Newcastle redan till helgen och dessutom leder sin grupp i Europa League överlägset kommer man med största sannolikhet rotera en hel del i truppen. Vi kan med andra ord inte räkna med Tottenhams bästa elva på planen mot Sheriff.

Gästerna kommer säkert kriga rejält och njuta av att spela på bortaplan mot ett lag från Premier League och inte ge upp trots att man kanske släpper in ett tidigt mål.

Kort och gott, Tottenham kommer givetvis vinna men frågan är om de verkligen gör det med tre mål eller mer? Till oddset 1,9 sätter jag gärna mina pengar emot det.

Vårt andra spel för kvällen är att bortalaget får matchens första kort. Tottenham är disciplinerade och har bara tagit ett kort under sina tre matcher i Europa League. Man kommer äga bollinnehavet och Sheriff kommer mest troligt dra på sig första kortet när man ligger och försvarar sig.

Speltips 1: Sheriff +2,5 mål
Odds: 1,9 (Jämför alla odds)
Bolag: TitanBet (Nya kunder får 500 kr bonus)

Speltips 2: Bortalaget får matchens första kort
Odds: 1,47
Bolag: Nordicbet (Nya kunder får 1 000 kr bonus)

TV: TV 4 Sport xtra
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

[alert type=”success”]

Gratis presentkort på sportresor!

William Hill erbjuder nya kunder 1 000 kr bonus + 500 kr presentkort på sportresor från Nickes.com.
Läs mer här. [/alert]

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
 Tottenham 1,4 1 000 + 500kr
Oavgjort  9,0 Regler och villkor gäller. 1 000 kr
 Sheriff 26,0 500 kr
Under 2,5 mål  3,15 1 200 kr
Över 2,5 mål  1,4 1 000 kr

 

Läs mer: Fler speltips och rekar från Europa League.