Speltips / rek, NHL: Toronto – San Jose

Emil Jakobsson Publicerat: 3 December 2013

NHL speltips Toronto Maple Leafs - San Jose SharksToronto Maple Leafs fick en fin start på säsongen men har kört in i väggen. I natt tar de emot San Jose Sharks som har fem raka segrar. Frågan är om trenderna håller i sig eller bryts i natt?

Toronto Maple Leafs har mer eller mindre gjort det till tradition att börja bra och sedan kollapsa totalt. En inte allt för vild gissning är att det hänger ihop med det enorma tryck från media och allmänheten som är mot laget vilket gör att självförtroendet snabbt stiger eller sjunker beroende på hur laget presterar.

Man har just nu fyra raka förluster och har bara vunnit en av de sex senaste matcherna. Senast man spelade hemma i Toronto förlorade man med hela 6-0 mot Columbus.

Tips: Spela på NHL hos Bet365, nya kunder får 1 000 kr bonus. 

20 mål på fem matcher

San Jose vann fem raka hemmamatcher innan man nu ger sig ut på en road trip som startar i Toronto. Ser man till spelet på bortaplan har man vunnit tre av de senaste fyra.

Man gör även en hel del mål, speciellt om man jämför med Toronto. På de fem senaste matcherna har San Jose gjort 20 mål jämfört med Toronto som gjort nio.

San Jose känns som ett givet spel men på grund av bortaplan spelar jag inklusive förlängning/straffar. En rak tvåa finna annars att spela till 2,1.

Speltips: San Jose Sharks, inkl OT/SO
Odds: 1,68 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Nya kunder får 1 200 kr bonus)
TV: Viasat Hockey, 01:05
Läs mer: Fler NHL-speltips och rekar. 
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Toronto 3,2 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 4,2 williamhill logo 1 000 kr
San Jose 2,1 unibet logo 1 200 kr
Under 5,5 mål 1,87 betsafe logo 2 400 kr
Över 5,5 mål 2,0 betway logo 500 kr