barca psg 21/4

Speltips + stream: Bordeaux – PSG 13/9

Speltips PSG live stream
Zlatan Ibrahimovic återvänder till sitt Paris Saint Germain efter landslagsuppehållet för en tuff bortamatch mot Bordeaux som fått en väldigt tung start på säsongen. Lyckas PSG knipa tre viktiga poäng för att hänga på Monaco i toppen av tabellen?

Bordeaux som slutade sjua förra säsongen har som sagt fått en riktigt tung start på säsongen med en seger på de fyra första matcherna. Laget har bara gjort tre mål på fyra matcher och fått med sig en ynka poäng.

PSG har även de tappat poäng och ligger nu två poäng bakom storsatsande Monaco. De inledde säsongen med två kryss men efter det har spelet sett bättre ut och man har nu två raka segrar bakom sig.

De två lagen möttes i supercupen innan säsongen startade på riktigt, den matchen vann PSG med 2-1 efter att Alex avgjort den på stopptid. Förra säsongens möten slutade med en seger för PSG (0-1) och ett kryss (0-0).

Vi väljer att satsa våra pengar på att det blir flest mål i den andra halvleken. Båda lagen har en tendens att spara på målen till andra halvleken vilket även deras senaste möte med två mål sista tio minuterna var ett bevis på.

Ser man till över/under per halvlek har det blivit över 1,5 mål i andra halvleken i fyra av lagens åtta matcher den här säsongen. Bara en av deras åtta matcher har samtidigt haft över 1,5 mål i den första halvleken.

Spel: Flest mål i andra halvleken
Odds: 2,1
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1 000 kr)
Gratis livestream: Ni kan se matchen gratis båda via mobilen och datorn hos Bet365. Hämta din bonus här och se matchen gratis.
TV: TV4 Sport
Avspark: Fredag, 20:30
Se PSG i Paris: Fotbollsresor & biljetter till PSG:s hemmamatcher i Paris.