inter milan 19/4

Inför: Inter – Udinese 7/12

inter udinese 7/12Här hittar ni allt inför söndagens kvällsmatch mellan Inter och Udinese, med start 20:45.

Vi på Spelbloggare.se kommer framöver nu även börja leverera införtexter till de matcher vi själva inte hittar något större spelvärde i, men förhoppningsvis kommer guiderna fungera som en bra faktagrund för er läsare när ni funderar på att lägga ett spel.

Fjolårets möte mellan Inter och Udinese på San Siro slutade mållöst i en tillställning där hemmalaget var närmast segern och mäktade med 14 avslut mot Udineses sex. I de två matcher som spelades på Stadio Friuli, den ena i cupen och den andra i serien, vann båda lagen varsin.

Under söndagen sätter spelbolagen ut Inter som stora favoriter. 1×2-marknaden ser ut som följer; 1,53-4,20-8,00. Krysset kan vara tänkbart drag.

Formsvagt mot formsvagt

Inters säsong kan såhär långt summeras som ett enormt fiasko, man hittas på den undre tabellhalvan med 17 inspelade pinnar på 13 matcher. Målet var – och är? – att plocka en Europaplats. Upp till femteplatsen, som ger en biljett till Europa League nästkommande säsong skiljer det fem poäng.

Ska man lyckas avancera upp till topp fem, då måste någonting drastiskt göras. I Serie A har man fyra matcher efter varandra utan vinst; två kryss och två förluster.

I Europa League ser det desto bättre ut – och efter tre vinster och två kryss är förstaplatsen säkrad inför den sista gruppspelsomgången.

Udinese har å andra sidan tagit ett skutt framåt från fjolårssäsongen – och är för tillfället nia i serien med 18 poäng.

Laget befinner sig dock i en formdipp och har bara plockat två pinnar på de fem senaste seriematcherna och även spelmässigt har det periodvis sett riktigt illa ut.

I onsdags fick Udinese äntligen smaka segersötman igen, men det var i Coppa Italia, i en match där både Udinese och Cesena ställde ut b-betonade startelvor. 2-2 stod det efter 90 minuter i en svängig tillställning, men i förlängningen drog alltså Udinese det längsta strået och gjorde två snabba mål. Slutsiffrorna; 4-2.

Frånvarande spelare:
Inter: Jonathan, Nagatomo, Hernanes, Vidic.
Udinese: Domizzi, Gabriel Silva, Muriel.

Matchen visas på TV4 Sport. Saknar ni kanalen sänder Bet365 den för sina kunder via deras livestreamingtjänst. Registrera er hos dem och erhåll samtidigt en välkomstbonus på 1 000 kr.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Inter 1,53 1 000 kr
Oavgjort 4,20 1 200 kr
Udinese 8,00 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,91 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,96 1 200 kr

Rösta: Vem tror ni på?

[dil_mini dil = 57308]

Statistik, jämför lagen:

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Skrivet av: Emil Jakobsson