Speltips & odds: Bayer Leverkusen – Paris Saint Germain 18/2

Emil Jakobsson Publicerat: 18 February 2014

Bayer Leverkusen Champions League PSG speltips & oddsKvällens andra åttondelsfinal i Champions League är mellan Zlatans Paris Saint Germain samt tyska Bayer Leverkusen och här hittar ni vårt speltips samt oddsen till matchen.

Trots en ojämn form de senaste veckorna ligger Bayer Lverkusen tvåa i Bundesliga, en poäng före Borussia Dortmund. Man har just nu två raka förluster och tre förluster på de fem senaste.

Inte ens hemma på BayArena har man spelat bra den senaste tiden. Man inledde säsongen med åtta segrar och en oavgjord på hemmaplan men efter den fina starten har de tappat poäng oftare än de vunnit. Det har blivit fyra förluster, en oavgjord och tre segrar sedan deras fina start.

PSG lyckades spela 1-1 borta mot toppkonkurrenten Monaco och följde upp det med en stabil 3-0 seger mot Valenciennes nu senast. Man har sju raka bortamatcher utan förlust och även i Champions League mot tuffare motstånd har man spelat bra på bortaplan.

Man har en förlust, en oavgjord och fem segrar på de sju senaste bortamatcherna. Förlusten kom i en betydelselös match mot Benfica och krysset mot Barcelona.

Hade 13 raka utan förlust i CL

Innan förlusten mot Benfica i sista omgången av gruppspelet då man redan var klar för åttondelsfinal hade man 13 raka matcher i Champions League utan förlust trots matcher mot bland annat Valencia, Porto och Barcelona.

PSG är ett betydligt bättre lag och med tanke på Leverkusens vikande form och PSG:s starka facit ute i Europa tror vi på en bortaseger här. Speciellt med tanke på att vi får hela 2,25 gånger pengarna för det.

Speltips: PSG
Odds: 2,25 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: Viasat Fotboll, tisdag 18/2 kl 20:45
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Bayer Leverkusen 3,5 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 3,5 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
PSG 2,25 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,88 unibet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 2,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr