swansea man utd 21/2

Speltips & odds: Manchester United – Aston Villa 29/3

Speltips & odds: manchester united - Aston Villa 29/3 2014
Foto: Bildbyrån

Manchester United och Aston Villa, två klubbar som kommer med usla resultat i bagaget, ska under lördagen mäta krafterna mot varandra.

Derbyrivalen Manchester City blev snäppen för tuffa för United tidigare i veckan och slutresultatet skrevs 0-3 på Old Trafford. Ett resultat som troligen sänker självförtroendet en hel del då man hade två raka vinster och hållna nollor innan dess.

Aston Villa åkte på även de på en storförlust senast. Stoke, som inte hade vunnit på tretton bortamatcher, åkte till Birmingham och förnedrade Villa med 1-4. Före matchen hade man, exakt som United, två segrar i följd. En av dessa kom mot serieledarna Chelsea.

United nackdel av hemmaplan – Villa fördel av borta

I Premier Leagues bortatabell ligger Villa tia, precis i mitten. Det är två placeringar bättre än i huvudtabellen. Fyra vinster, fyra oavgjorda och fem förluster har man utanför Villa Park denna säsong. Laget snittar aningen fler poäng borta än hemma.

Hemmaplan har statistiskt sett varit negativt för United denna säsong. Där är man tolva. Borta etta, dock med en match mer spelad än Tottenham och City som ligger bakom med en respektive tre pinnar i den tabellen.

United räknas givetvis som favoriter. Det säger jag inte något emot, men när oddsen på tvåan, draw no bet, är 6,25 klipper jag till med en liten insats.

Risk för fulspelad match?

Martin Atkinson är matchens huvuddomare. Han har dragit upp över 3,5 kort i två av de fem senaste tävlingsmatcherna han dömt. Aston Villa drar på sig näst flest kort (rött räknas som två) i PL. United fjärde flest. I båda lagens fem senaste matcher har minst fyra kort delats ut tre gånger. Jag tror vi kan räkna med en del varningar på lördag.

Över 3,5 kort spelas till 1,91 med en medelinsats.

Speltips 1: Över 3,5 kort
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1 000 kr bonus)

Speltips 2: Aston Villa, draw no bet
Odds: 6,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Nya kunder får 1 200 kr bonus)

TV: Viasat Fotboll 29/3 13:45
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Emil Jakobsson

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Manchester United 1,47 1 000 + 500 kr
Oavgjort 4,75 Regler och villkor gäller. 1 000 kr
Aston Villa 8,25 3 000 kr
Under 2,5 mål 2,1 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,75 1 000 kr

Comments are closed.

-->